RTX 2060 R5 2600 sistem ne kadar eder?

6 bin TL civarına 1650'li hazır kasalar var anca. Kasa, PSU, anakart gibi bileşenleri kalitesiz, sırf ucuz olsun diye özenle seçilmişler. 5bine niye kahkaha atıldı bilmiyorum ama komik bir rakam değil bence. 1650'li sistemler bile 6bin liradan başlıyorsa 3bin liraya mı vereyim bu kasayı.

PSU 300 liralık öylesine +80 olan bir PSU değil. Anakart mATX değil ATX boyutta. Kasa da Phanteks'in en tutulan modellerinden dönemine göre.

Hocam sahibindene gir, orada toplama PC yerine bak ekran kartsız taş gibi sistem satıyorlar. Arkadaş bu sistemi 8'e satması imkansız. Toplama şekilde herkes satıyor. İstediğini koysun içine sistemde para edecek tek şey ekran kartı. Oda 5K zaten etmez.

Hocam sahibindene gir, orada toplama PC yerine bak ekran kartsız taş gibi sistem satıyorlar. Arkadaş bu sistemi 8'e satması imkansız. Toplama şekilde herkes satıyor. İstediğini koysun içine sistemde para edecek tek şey ekran kartı. Oda 5K zaten etmez.
8000 teklif geldi hocam bu arada adamın laptobunu satmasını bekliyorum. Yani bence o kadar imkansız değil ya belki biraz bekletir de çok sürmez bence

Link atar mısınız rica etsem. Ekran kartsız taş gibi kasalara en fazla 3Bin falan istemesi lazım heralde 5binden ucuza getirmek için.

8000 teklif geldi hocam bu arada adamın laptopunu satmasını bekliyorum. Yani bence o kadar imkansız değil ya belki biraz bekletir de çok sürmez bence.

Oyuncu laptopları çok zor gidiyor. Bir daha töbe oyuncu laptopu falan almam.

Link atar mısınız rica etsem. Ekran kartsız taş gibi kasalara en fazla 3bin falan istemesi lazım herhalde 5binden ucuza getirmek için.

Hocam arama yaparak bakabilirsiniz. Geçen gün i5 10400F ekran kartsız B460 anakartlı 16 RAM kasa ve PSU'lu sistemi 3'e koymuştu. Pazarlığıyla 2850'ye alsan bu arkadaşın sistemden daha performanslı olacak. E zaten kapalı kutu 5'e 2060 var.

Oyuncu laptopları çok zor gidiyor. Bir daha töbe oyuncu laptopu falan almam.

Hocam arama yaparak bakabilirsiniz. Geçen gün i5 10400F ekran kartsız B460 anakartlı 16 RAM kasa ve PSU'lu sistemi 3'e koymuştu. Pazarlığıyla 2850'ye alsan bu arkadaşın sistemden daha performanslı olacak. E zaten kapalı kutu 5'e 2060 var.
Çok nadir denk gelicek bir fırsat ilanı olmuş o, genelleme yapmak saçma o yüzden. Ona bakarsanız aynı fiyata 2.nesil i5lerle dolu sahibinden.

R5 1600'lü sistemlere baktım. Ekran kartsız 2500TL civarı isteniyor. 2000 de ekran kartı desek benim sistem 4.5-5'e gidebilir gibi.

Arkadaşlar sarı sitede veya kırmızı uygulamada şu fiyata koymuşlar diyerek o malın fiyatını o kişi belirlemiyor. O kişi,fiyatı ne kadar yüksek tutarımda kazıklayabilirim kafasında olan kişiler. Araba piyasasının da bu şekilde boş beleş fiyatı arttı( Bu araba bu kadar ediyorsa benimki daha fazla eder). Şimdi bilgisayar parçaları ve malzemelerinde de aynısı var. Bu fiyata bunu koyduysa benim malım daha fazla etmeli kafasından çıkmalıyız.
Örnek veriyorum, bi kişi yada birisine söylemiyorum bunu.
Garantisi bitmiş veya bitmeye yakın ürünlerin direkt olarak yarı fiyatı olması lazım niye diyeceksiniz. 2. El ben ürünü aldıktan sonra,3. gün bozulursa aldığım kişi bu durumu umursayacak mı ? Bu yüzden 2. El ürünlerin daha düşük olması lazım.

Türk türkü gurbette ... lafı var herkes bilir. Gurbet değil kendi memleketimizde yapıyoruz. Çoğu kişi umursamadığı için böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı