6 bin TL civarına 1650'li hazır kasalar var anca. Kasa, PSU, anakart gibi bileşenleri kalitesiz, sırf ucuz olsun diye özenle seçilmişler. 5bine niye kahkaha atıldı bilmiyorum ama komik bir rakam değil bence. 1650'li sistemler bile 6bin liradan başlıyorsa 3bin liraya mı vereyim bu kasayı.
PSU 300 liralık öylesine +80 olan bir PSU değil. Anakart mATX değil ATX boyutta. Kasa da Phanteks'in en tutulan modellerinden dönemine göre.
8000 teklif geldi hocam bu arada adamın laptobunu satmasını bekliyorum. Yani bence o kadar imkansız değil ya belki biraz bekletir de çok sürmez benceHocam sahibindene gir, orada toplama PC yerine bak ekran kartsız taş gibi sistem satıyorlar. Arkadaş bu sistemi 8'e satması imkansız. Toplama şekilde herkes satıyor. İstediğini koysun içine sistemde para edecek tek şey ekran kartı. Oda 5K zaten etmez.
Link atar mısınız rica etsem. Ekran kartsız taş gibi kasalara en fazla 3Bin falan istemesi lazım heralde 5binden ucuza getirmek için.Hocam sahibindene gir, orada toplama PC yerine bak ekran kartsız taş gibi sistem satıyorlar. Arkadaş bu sistemi 8'e satması imkansız. Toplama şekilde herkes satıyor. İstediğini koysun içine sistemde para edecek tek şey ekran kartı. Oda 5K zaten etmez.
8000 teklif geldi hocam bu arada adamın laptopunu satmasını bekliyorum. Yani bence o kadar imkansız değil ya belki biraz bekletir de çok sürmez bence.
Link atar mısınız rica etsem. Ekran kartsız taş gibi kasalara en fazla 3bin falan istemesi lazım herhalde 5binden ucuza getirmek için.
Çok nadir denk gelicek bir fırsat ilanı olmuş o, genelleme yapmak saçma o yüzden. Ona bakarsanız aynı fiyata 2.nesil i5lerle dolu sahibinden.Oyuncu laptopları çok zor gidiyor. Bir daha töbe oyuncu laptopu falan almam.
Hocam arama yaparak bakabilirsiniz. Geçen gün i5 10400F ekran kartsız B460 anakartlı 16 RAM kasa ve PSU'lu sistemi 3'e koymuştu. Pazarlığıyla 2850'ye alsan bu arkadaşın sistemden daha performanslı olacak. E zaten kapalı kutu 5'e 2060 var.
Çok nadir denk gelecek bir fırsat ilanı olmuş O, genelleme yapmak saçma o yüzden. Ona bakarsanız aynı fiyata 2.nesil i5'lerle dolu sahibinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.