Cristabol Brown
Hectopat
Öncelikle herkese iyi günler. İlk olarak oyun yapacağım ve oyun oynayacağım. 2K yüksek ayarlarda bir oyun oynamanın tadını çıkartmak istiyorum. Çoğu kişi RTX 2060 6 GB ileride yetmez vs diyor ama Benchmark testlerine ya ben körüm ya da RTX 2070 ile aralarında 10-15 FPS fark var evet biraz yüksek olabilir ama 10FPS için RTX2070'e fazladan 2K vermek istemiyorum ayriyeten DLSS 2.0 teknolojisi ile FPS tatmin edici bir şekilde artıyor 60 FPS'den aşağı bir FPS almamak (RTX on modundayken) benim için yeterli.
İşlemci soğutucusu önerileriniz varsa bekliyorum fakat mümkün olduğu kadar ucuz ve MSI Mystic Light uyumlu bir soğutucu olsun çünkü sistemi toplarken MSI Mystic Light uyumlu olup olmamasını göze alarak bildiğim kadarıyla birkaç parça toplamaya çalıştım. Sorunda şu ki tam olarak PC toplamayı bilmiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var aşağı da topladığım parçaların linkleri var. Ya kardeşim sen bırak şu parçayı bak daha iyisi hem de daha ucuza alırsın dediğiniz bir şey varsa önerilerinize açığım. Ayriyeten bu topladığım parçalar birbirine uyumlu mu? Ve F/P ürünleri mi? 1TB SSD'ler pahalı oluyor HDD mi almalıyım? SSD 3-4FPS fark yaratıyormuş bildiğim kadarıyla ve bu PC'ye uygun bir PSU önerebilir misiniz? Tanındık bir marka (Corsair vb) sağlam sertifikalı olsun sonuçta PC olurda patlarsa bir anlamı kalmaz.
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
m.trendyol.com
www.incehesap.com
İşlemci soğutucusu önerileriniz varsa bekliyorum fakat mümkün olduğu kadar ucuz ve MSI Mystic Light uyumlu bir soğutucu olsun çünkü sistemi toplarken MSI Mystic Light uyumlu olup olmamasını göze alarak bildiğim kadarıyla birkaç parça toplamaya çalıştım. Sorunda şu ki tam olarak PC toplamayı bilmiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var aşağı da topladığım parçaların linkleri var. Ya kardeşim sen bırak şu parçayı bak daha iyisi hem de daha ucuza alırsın dediğiniz bir şey varsa önerilerinize açığım. Ayriyeten bu topladığım parçalar birbirine uyumlu mu? Ve F/P ürünleri mi? 1TB SSD'ler pahalı oluyor HDD mi almalıyım? SSD 3-4FPS fark yaratıyormuş bildiğim kadarıyla ve bu PC'ye uygun bir PSU önerebilir misiniz? Tanındık bir marka (Corsair vb) sağlam sertifikalı olsun sonuçta PC olurda patlarsa bir anlamı kalmaz.
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 Fiyatı
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450 Tomahawk Max Ddr4 S Gl Am4 (atx ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI B450 Tomahawk Max Ddr4 S Gl Am4 (atx ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
MSI GeForce RTX 2060 GAMING 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!