RTX 2060 RTX 3050'den daha mı iyi?

MSI Gaming X 6600 XT var elimde 4 aydır kullanıyorum hiçbir mavi ekran vs hiçbir hata yemedim. 6000 serisinde driver sorunu yok eskilerine göre.

Bende 2 yıldır kullanıyorum her gün kartımla mavi ekran ya da WattMan hatası yiyip duruyorum bazen bilgisayar açıldığında ekran kartı devre dışı kalıyor. O yüzden AMD'ye soğuk bakıyorum eğer gerçekten alacak olursam tekrardan konu açacağım teşekkürler herkese.

Bende 2 yıldır kullanıyorum her gün kartımla mavi ekran ya da WattMan hatası yiyip duruyorum bazen bilgisayar açıldığında ekran kartı devre dışı kalıyor. O yüzden AMD'ye soğuk bakıyorum eğer gerçekten alacak olursam tekrardan konu açacağım teşekkürler herkese.
Nvidia kartların fiyatı çok şişik. 3060 12-13 bin lira iken ondan daha güçlü 6600 xt 10 bine bulunuyor. Dediğim gibi hiçbir hata almadım 6600 xt ile.

RX 590 zaten trafo gibi acayip bir karttı. Hatta AMD'nin 12nm ürettiği tek ekran kartıydı, prototip gibi bir şey. Yalnız Ryzen 2600 ile kullanacaksan ve işlemci yükseltmeyi düşünmüyorsan ben düz RX 6600 öneririm çok darboğaz olmaması için. İşlemci yükseltirim dersen tabii XT versiyonu daha güçlü.

Hocam AMD'ye sıcak bakmamanız çok normal, asla yadırgamıyorum ama 2022 şartlarında NVIDIA kartları ucuza getiremezseniz yüzyılın soygununa uğruyorsunuz. RTX 3060 İncehesap'ın cuma gecesi indirimlerinde en fazla 11.000 TL'ye düşüyor, o da 10 stok geldiği gibi acele ederseniz.

Şu dönemde RX 6600 ve RX 6600XT almak çok mantıklı. Sorun yaşasanız bile sahibinden üzerinde bu kartları almak isteyecek onlarca kullanıcı olacaktır, rahatlıkla satabilirsiniz.

RX 590 zaten trafo gibi acayip bir karttı. Hatta AMD'nin 12nm ürettiği tek ekran kartıydı, prototip gibi bir şey. Yalnız Ryzen 2600 ile kullanacaksan ve işlemci yükseltmeyi düşünmüyorsan ben düz RX 6600 öneririm çok darboğaz olmaması için. İşlemci yükseltirim dersen tabii XT versiyonu daha güçlü.

Darboğaz olsa bile işlemci alıp alamayacağımı şu anda bilemem ileride işlemci alacak olursam en azından ekran kartım güçlü olsun.

Darboğaz olsa bile işlemci alıp alamayacağımı şu anda bilemem ileride işlemci alacak olursam en azından ekran kartım güçlü olsun.

6600 XT bayağı güçlü. Ben 5500 XT 8 GB'dan geçtim (RX 590 ile performansı denktir) 2 kat artış oldu performansta. Sen şu anda bir oyunda 50 FPS alıyorsan onun 100 FPS'e çıkacağını düşün, işlemci burada öne çıkıyor o desteği vermek için.

Neyse forumda 6600 XT'yi ilk alanlardan biriyim sen yine Youtube'dan falan bakarsın. Benim incelemem ve kendi testlerim de var bizzat kullanıcısından fikir edinmek istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı