Hem Vulkan hem DirectX denediniz mi?İnternette izlediğim testlerde ultrada 45fps alınırken ben 17fps alıyorum.
Çift kanal 8x2 3000mhz ram kullanıyorum. Driverlarım güncel.Driverlar güncel olmalı. Ve RAM tek kanal olmamalı.
İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum.İşlemci soğutucu alın kaliteli hava.
DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor.Hem Vulkan hem DirectX denediniz mi?
Bios'um güncel. Ram frekansım 3000mhz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel.Bunun bir sürü sebebi var biostan tut ram frekansı zaman ayarları, soğutucu, kullanmış olduğunuz windows, sürücüler vb vb
Çift kanal 8x2 3000MHz RAM kullanıyorum. Driver'larım güncel.
İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum.
DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor.
BIOS'um güncel. RAM frekansım 3000MHz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel.
Grafik ayarlarından aşağı inince göreceksin.Çift kanal 8x2 3000mhz ram kullanıyorum. Driverlarım güncel.
İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum.
DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor.
Bios'um güncel. Ram frekansım 3000mhz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.