RTX 2060 sistem alınır mı?

Antalya'da bulduğum bir sistem. Orta seviye grafik tasarım, video montaj ve sosyal medya işlerinde kullanılmak üzere bir sistem istiyorum. Klavye ve farenin bir önemi yok bende zaten mevcut. Monitör dahil olması çok işime geliyor bütçe açısından. Sizce bu sistem iş görür mü? Alınır mı?
  • GPU: ASUS ROG STRIX RTX2060
  • Anakart: ASUS B450M-K II
  • CPU: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz
  • RAM: Team T-Force Vulcan TUF Gaming 16 GB 3200MHz
  • SSD: Toshiba 240GB 555/540MB/s
  • HDD: WD 1TB
  • Klavye: Gamepower Ogre Red Switch
  • Mouse: SteelSeries Rival 3 RGB
  • Kulaklık: HyperX Cloud 2
  • Monitör: Acer XF240QS 165Hz 0.5Ms

Fiyat: 16.000 TL ama pazarlık var denmiş.
2060, ryzen 5 3500x sisteme aşırı pahalı.Yukarıda arkadaşın attığı sistem çok daha iyi.2060lı sistemlerin ikinci elde edeceği bence Max 9-10k

Antalya'da bulduğum bir sistem. Orta seviye grafik tasarım, video montaj ve sosyal medya işlerinde kullanılmak üzere bir sistem istiyorum. Klavye ve farenin bir önemi yok bende zaten mevcut. Monitör dahil olması çok işime geliyor bütçe açısından. Sizce bu sistem iş görür mü? Alınır mı?

Eğer monitör işini çözebilirseniz RTX 3060 almanız daha mantıklı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen 5 3500 ve RTX 2060 sistem var şuan bende sıfıra 6799 TL'ye aldım 2 sene önce. Taşı çatlatsan sıfırı zaten 14k dır bu sistemin.

Hocalarım, sıfır sistem almak ben de istiyorum fakat monitör işin içine girince bütçemi aşıyor. Bulabildiğim tek sistem de buydu size danışmak istedim, teşekkürler yorumlarınız için.

Hocalarım, sıfır sistem almak ben de istiyorum fakat monitör işin içine girince bütçemi aşıyor. Bulabildiğim tek sistem de buydu size danışmak istedim, teşekkürler yorumlarınız için.

İkinci elden parça parça uğraşarak uygun fiyatta birazda pazarlıkla daha iyisini toplarsın hocam. Monitör vs. de çekersin.

İkinci elden parça parça uğraşarak uygun fiyatta birazda pazarlıkla daha iyisini toplarsın hocam. Monitör vs. de çekersin.
Hangi parçaları tercih etmeliyim hocam? Bu ayarda bir sistem toplayabilsem, bahsettiğim amaçlar doğrultusunda işimi görür mü?

3060/3070, AMD 5600/ Intel 12400F bakabilirsiniz hocam ikinci elden olabildiğince pazarlık yapın. O sistem işinizi görür fakat bir tık pahalı geldi bana.
Hocam sistem bulamıyorum hiçbir şekilde, koskoca Antalya’da sistem yok. Hep uçuk fiyatlar, parça parça olsa dahi. Bu arada satıcı ilanda 15.000 yapmış fiyatı 13.5-14.000 diyeceğim sizce bu şekilde alınır mı?

Hocam sistem bulamıyorum hiçbir şekilde, koskoca Antalya'da sistem yok. Hep uçuk fiyatlar, parça parça olsa dahi. Bu arada satıcı ilanda 15.000 yapmış fiyatı 13.5-14.000 diyeceğim sizce bu şekilde alınır mı?

Bana pek mantıklı gelmedi. RX 6600 sistem alırım artan parayla monitör, klavye, fare alırdım.

Bunu al. Onu da alamıyorsan yürüyerek Vatana git şunlardan birini al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı