RTX 2060 sistem alınır mı?

Çok kötü asla almayın bu fiyata sıfır üst seviye PC'ler mevcut araştırın rahatlıkla bulacaksınız.

Çok kötü asla almayın bu fiyata sıfır üst seviye PC'ler mevcut araştırın rahatlıkla bulacaksınız.
Dediğiniz özelliklerde bir bilgisayarı nereden satın alabilirim?Sıfır bilgisayarlar çok pahallı diye biliyordum.

Dediğiniz özelliklerde bir bilgisayarı nereden satın alabilirim?Sıfır bilgisayarlar çok pahallı diye biliyordum
Sıfır bunu almak dururken, alınmaz o.
Teşşekkürler ama bu fiyat ucuz değil mi?Sonraları sıkıntı çıkarmasın?Veya ben mi bilgisayar fiyatları hakkında yanlış bir bilgiye sahibim,aydınlatırsanız sevinirim.

Dediğiniz özelliklerde bir bilgisayarı nereden satın alabilirim? Sıfır bilgisayarlar çok pahalı diye biliyordum.

Dediğiniz özelliklerde bir bilgisayarı nereden satın alabilirim? Sıfır bilgisayarlar çok pahalı diye biliyordum.

Teşekkürler ama bu fiyat ucuz değil mi? Sonraları sıkıntı çıkarmasın? Veya ben mi bilgisayar fiyatları hakkında yanlış bir bilgiye sahibim, aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam fiyatı gayet uygun, İtopya zaten, en güvenilir sitelerdendir. A750 zaten 3050'yi tokatlayan bir ekran kartı.
İsterseniz APU'lu 5600G alırsınız, harici ekran kartını sonra takarsınız, bütçenize bağlı.

Buda güzelmiş hocam f/p.

Hocam fiyatı gayet uygun, İtopya zaten, en güvenilir sitelerdendir. A750 zaten 3050'yi tokatlayan bir ekran kartı.
İsterseniz APU'lu 5600G alırsınız, harici ekran kartını sonra takarsınız, bütçenize bağlı.

Buda güzelmiş hocam f/p.
Teşekkürler hocam hangi ekran kartı hangisinden daha iyidir bilmiyorum,bu konuda bilginiz varsa yardım etmenizi isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı