RTX 2060 sistem Battlefield V'te düşük FPS veriyor

Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz (12cpus)

Hocam cihaz sanırım dizüstü bilgisayar. Dizüstü bilgisayarlar da darboğaz olmaz. Tek kanal RAM varsa bu sorun yüksek ihtimal buradadır. Eğer bize CPU-Z indirip Memory ve SPD sekmelerinin ekran görüntülerini atarsan sana RAM takviyesinde yardımcı olabiliriz. Eğer RAM'inin çift kanal mı yoksa tek kanal mı olduğunu bilmiyorsan bu dediğim ekran görüntülerini atarsan o zaman bunu da öğrenmiş oluruz.

Çift kanal RAM bilgisayarında aynı RAM'den 2 tane bulunmasıdır. Yani senin durumunda 2x8 GB RAM yani toplam da 16 GB RAM olmalı. Sende sadece 1x16 GB RAM varsa bu tek kanal oluyor.%90 oyunlar çift kanal RAM'de çok daha sağlıklı FPS ve performans verir.

Hocam cihaz sanırım dizüstü bilgisayar. Dizüstü bilgisayarlar da darboğaz olmaz. Tek kanal RAM varsa bu sorun yüksek ihtimal buradadır. Eğer bize CPU-Z indirip Memory ve SPD sekmelerinin ekran görüntülerini atarsan sana RAM takviyesinde yardımcı olabiliriz. Eğer RAM'inin çift kanal mı yoksa tek kanal mı olduğunu bilmiyorsan bu dediğim ekran görüntülerini atarsan o zaman bunu da öğrenmiş oluruz.

Çift kanal RAM bilgisayarında aynı RAM'den 2 tane bulunmasıdır. Yani senin durumunda 2x8 GB RAM yani toplam da 16 GB RAM olmalı. Sende sadece 1x16 GB RAM varsa bu tek kanal oluyor.%90 oyunlar çift kanal RAM'de çok daha sağlıklı FPS ve performans verir.
Tek kanal Ram.

O zaman sorun yüksek ihtimal buradan kaynaklanıyor. RAM'i çift kanal yapmanızı tavsiye ediyorum. Yardımcı olması ve aklınızda ki soruları gidermesi amacıyla şu konuya bakabilirsiniz ASUS ROG STRIX G15/17 FPS düşüşü. Bu konuda ihtiyacınız ve neden düşük performans aldığınızın sebepleri yazıyor. Hatta bu rehberin başında bulunan konuya da giderseniz orada ben çok detaylı olarak sebeplerini söyledim. İyi günler dilerim 😊.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı