RTX 2060 sistem Battlefield V'te düşük FPS veriyor

Sorun tek kanal RAM fakat ne olursa olsun o sistem ile yine de 60 FPS almanız lazım. Hangi ayarlarda hangi değerleri görüyorsun?
Belki de ultra ayarlarda oynuyordur. Bilemedim. Çok olasılık var. Undervolt yapmış olabilir. Sıcaklık değerleri yüzünden ben performans düşüşü düşünmüyorum ama bilemedim. Performans düşüklüğü için başka bir şey aklıma gelmiyor.

Belki de ultra ayarlarda oynuyordur. Bilemedim. Çok olasılık var. Undervolt yapmış olabilir. Sıcaklık değerleri yüzünden ben performans düşüşü düşünmüyorum ama bilemedim. Performans düşüklüğü için başka bir şey aklıma gelmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda işlemci daha kötü, RAM tek kanal ve 8 GB. Video sahibine sorduğum kadarı ile online kısımda 60-80 arası alıyormuş. Biraz araştırdığım kadarıyla da diğer cihazlar da öyle. Büyük ihtimal başka bir sorun daha var arakdaşımızın cihazında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda işlemci daha kötü, RAM tek kanal ve 8 GB. Video sahibine sorduğum kadarı ile online kısımda 60-80 arası alıyormuş. Biraz araştırdığım kadarıyla da diğer cihazlar da öyle. Büyük ihtimal başka bir sorun daha var arkadaşımızın cihazında.

O zaman benden buraya kadar 😅. Ne yazık ki daha fazla bilgim yok. Yani arkadaş oyuncu belli. O zaman herhalde sürücülerini doğru bir şekilde kurmuş olmalı. Bunun dışında ısınma demeyi düşündüm. Bunlardan başka acaba oyun korsan mı? Korsan ise bu kadar etki eder mi?

Son olarak bilmiyorum bunun gerçekleşme ihtimalini ama benim başıma gelmişti. Eski GTX 950M ekran kartlı bilgisayarımda Nvidia Exprience ayarlardan "battery boost" ayarı açıktı ve şarjdan çıkarınca FPS 30'u geçmiyordu. Sonra bu ayarı öğrendim. FPS'i şarjdan çıkarınca sabitliyormuş. 30-45-60 FPS değerleri var. Belki arkadaşta da bu açık kalmış olabilir. Benim başıma gelmişti.

Her çeşit ayarı denedim pekte değişen birşey olmadı. Undetvolt nedir bilmiyorum.
Şu dediğim olaya baktınız mı?
Son olarak bilmiyorum bunun gerçekleşme ihtimalini ama benim başıma gelmişti. Eski GTX 950M ekran kartlı bilgisayarımda Nvidia Exprience ayarlardan "battery boost" ayarı açıktı ve şarjdan çıkarınca FPS 30'u geçmiyordu. Sonra bu ayarı öğrendim. FPS'i şarjdan çıkarınca sabitliyormuş. 30-45-60 FPS değerleri var. Belki arkadaşta da bu açık kalmış olabilir.

Her çeşit ayarı denedim pekte değişen birşey olmadı. Undetvolt nedir bilmiyorum.
Hocam MSI Afterburner ile değerleri de gösterip kısa bir video çekip koyar mısın Yotube'ye? Experience ile optimize et oyunu, Future Frame Rendering ayarını aç bir de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı