RTX 2060 sistem için kasa önerisi

331494

Hectopat
Selamlar iyi forumlar! Arkadaşlar uzun zamandır sistemim için hava akışı iyi bir kasa arıyordum (şu an Spec Delta kullanıyorum). Satış sonrası mükemmel desteklerinden dolayı Corsair tercihlerim arasındaydı, ancak Corsair üzerine aldığım öneriler arasında başka kasalardan da bahsedildi. Araştırmalarımda çok tavsiye eden kasalar arasından en iyi olabilecek olanları seçtim ve size sormak istedim. Sizce aşağıdaki kasalardan hangisini almalıyım, olumlu-olumsuz yönleriyle açıklar mısınız. Avrupa'da yaşıyorum, burada Türkiye'de olmayan bazı kasalar var. (Tabii ki de bildiğiniz soğutma performansı aşağıdakilerden iyi olan kasa öneriniz varsa yazabilirsiniz.)

Sistemim:
-Işlemci: AMD Ryzen 5 3600X.
-Anakart: ASUS TUF Gaming X570-PLUS.
-Ekran kartı: MSI RTX 2060 Super Gaming X.
-RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz 16CL.
-SSD: Samsung Evo Plus NVMe M.2 500GB.
-PSU:: Corsair TX 750M 80+ Gold.
-Soğutucu: Cooler Master ML 240L V2 RGB.

Kasalar:
* Corsair iCUE 465X RGB.
* Adata XPG battlecruiser.
* Cooler Master H500 ARGB.
* Phanteks Eclipse P500A drgb.
* Lianli lancool II mesh performance.
* Lianli lancool II mesh RGB.

Son düzenleme:
Selamlar iyi forumlar! Arkadaşlar uzun zamandır sistemim için hava akışı iyi bir kasa arıyordum (şu an Spec Delta kullanıyorum). Satış sonrası mükemmel desteklerinden dolayı Corsair tercihlerim arasındaydı, ancak Corsair üzerine aldığım öneriler arasında başka kasalardan da bahsedildi. Araştırmalarımda çok tavsiye eden kasalar arasından en iyi olabilecek olanları seçtim ve size sormak istedim. Sizce aşağıdaki kasalardan hangisini almalıyım, olumlu-olumsuz yönleriyle açıklar mısınız. Avrupa'da yaşıyorum, burada Türkiye'de olmayan bazı kasalar var. (Tabii ki de bildiğiniz soğutma performansı iyi olan başka kasa varsa önerebilirsiniz.)

Sistemim:
-Işlemci: AMD Ryzen 5 3600X.
-Anakart: ASUS TUF Gaming X570-PLUS.
-Ekran kartı: MSI RTX 2060 Super Gaming X.
-RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz 16CL.
-SSD: Samsung Evo Plus NVMe M.2 500GB.
-PSU:: Corsair TX 750M 80+ Gold.
-Soğutucu: Cooler Master ML 240L V2 RGB.

Kasalar:
* Corsair iCUE 465X RGB.
* Adata XPG battlecruiser.
* Cooler Master H500 ARGB.
* Phanteks Eclipse P500A drgb.
* Lianli lancool II mesh performance.
* Lianli lancool II mesh RGB.
Kesinlikle öneririm.
Hocam konu dışı ama orada bu sistemi kaç birime topladınız ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı