RTX 2060 sistem RDR2'de 36 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Babacım sen şaka mısın? Bu mesajı yazacağına ya da başka mesajı düzelteceğine yeni mesaj olarak yazsana şu bilgilerini?

MSI MEG b550.
AMD Ryzen 5 5600X.
RTX 2060.
Samsung 970 EVO 500GB.
Kingston HyperX Fury 32 GB (2x16) 3000 MHz DDR4.

GPU kullanımı nasıl? Bir de DX12'de ise Vulkan'a alıp deneyin.

Vulkan da da aynı maalesef.
Allah'ım bir de aşağıya milletin zamanını çalıyor yazmış ya şu mesajı yazman 1 dakikanı bile almadı merak etme. O kadar zamanını değerli buluyorsan kendine bir adet kütüphane açıp kitap okuyup kendini geliştirebilirsin. Başka yerde de konuyu açtım son konum oldu burada da teşekkürler hepinize etmediğiniz yardım için değerli kıymetli zamanınızı çaldık afedersiniz (!). Sanki yardım edecektin mesaj kasmak için gelmiş onu bile yazmış alta zaten sistemi yazsam bile etmeyeceğini bile bile yazdım bu sistemi millet görsün yüzünü bari :D. Sizin amacınız da millete kural niyetine sataşıp orada burada mesaj kasıp yardım ediyor gibi görünmek.

Son düzenleme:
Konu altındaki yorumlar gerçekten trajikomik. Adamlar yardım edeceğine linçlemiş bir kişi dışında. Kendileri hatasız kul arkadaşların. NVIDIA'nın son driverlarında performans sorunları var yakında düzeltilecek sorunun NVIDIA farkında. Şu driver ı dener misin eğer son sürüm kullanıyorsan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı