RTX 2060 sistem toplama

LPvl

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar öncelikle;
Bilgisayar topladım ama ne kadar iyi topladım ne hatalar yaptım bilmiyorum.

Özellikler.
ASUS TUF Gaming B450M PLUS anakart(4400MHz, AM4)

ASUS ROG STRIX RTX 2060 6 GB OC ekran kartı.

16 GB(2x8 3600MHz)Kingston RAM.

Adata 960GB SSD.

1TB HDD.

AMD Ryzen 7 5800X işlemci.

Thermaltake V200 tempered kasa.

Cooler Master 750W 80+ Gold PSU.

Corsair H45 işlemci sıvı soğutucu.

Merak ettiğim şey işlemcim ve anakartım uyumlu mu ve sistem herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?

işlemciyle beraber toplam: 13.500 TL daha ucuz bir kasa tercih ederek ve 2tb hardisk yerine 1tb hardisk takmayı düşünürsen 13 e de yaklaşır.

Dosya Ekleri

• Başlıksız-1asas.jpg
    Başlıksız-1asas.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 50
Teşekkürler ama işlemci biraz düşük kalmiyor mu? mesela onun yerine gigabyte 2070 super yapip R7 3600x tarzı bir şey alabilirim daha mantıklı olmaz mı?

@LPvl
Hayır, işlemci gayet yeterli ve güçlü bir işlemci. R7 3700X demek istediniz sanırsam. Ben olsam R5 3600X+2080S alırdım.

@LPvl
Yüksek ayarlarda oynamayacaksanız neden bu kadar yüksek bütçeli bir sistem topladığınızı sormamın bir sakıncası var mı?
Arkadaşın oynadığı oyunlarda darboğaz olacaktır üstelik işlemci olarak 5000 daha mantıklı gibi geliyor.

@LPvl
Hayır, işlemci gayet yeterli ve güçlü bir işlemci. R7 3700X demek istediniz sanırsam. Ben olsam R5 3600X+2080S alırdım.

@LPvl
Yüksek ayarlarda oynamayacaksanız neden bu kadar yüksek bütçeli bir sistem topladığınızı sormamın bir sakıncası var mı?

Yüksek ayarlarda oynamayacagim ama FPS'ten kısmak istemiyorum Rust gibi bir oyunda en iyi bilgisayarla bile 150FPS'yi geçmek zordur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı