RTX 2060 sistem toplama

RTX 2060 için alınacak işlemci + anakart + PSU + kasa önerisi olan yazabilir mi?
Vatan da RTX 2060-2500TL.
İşlemci olarak R5 2600X düşündüm 1260TL-daha iyisi varsa söyleyin.
Anakart, PSU ve kasa da lazım, ne önerirsiniz?
PSU kasayla birleşik olsa da olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060 için alınacak işlemci + anakart + PSU + kasa önerisi olan yazabilir mi?
Vatan da RTX 2060-2500TL.
İşlemci olarak R5 2600X düşündüm 1260TL-daha iyisi varsa söyleyin.
Anakart, PSU ve kasa da lazım, ne önerirsiniz?
PSU kasayla birleşik olsa da olur.
2600x almaya değmez
2600 OVERCLOCK ile o performansa geliyor

Vatan'daki yüzde 18 KDV indirimi bu gece bitecek haberin var dimi ?
Kasa ve PSU birleşik olursa genelde kasanın yanında adı sanı bilinmeyen sertifikasız PSU modelleri oluyor. DAha uzun ömürlü ve sağlam olması için ayrı ayrı alman daha iyi olur.

Vatan'daki yüzde 18 KDV indirimi bu gece bitecek haberin var dimi ?
Kasa ve PSU birleşik olursa genelde kasanın yanında adı sanı bilinmeyen sertifikasız PSU modelleri oluyor. DAha uzun ömürlü ve sağlam olması için ayrı ayrı alman daha iyi olur.
Cooler Master K500L alınabilir diye düşünüyorum hocam, aynısından ben aldım ve önü mesh, alırken açıkçası cam sanıyordum ama mesh olmasına tabiki daha çok sevindim. Böyle bir sistem için önerdiğim kasanın modeli ve fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Şu an Vatan’da 747 TL.

Eğer R5 2600 alırsanız Tom Clancy's The Division 2 ve World War Z oyunlarını kod halinde hediye olarak alırsınız. I5 9400F adlı işlemciyi alırsanız 5-10 FPS daha fazla alırsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı