RTX 2060 sistem uyumu

berktgy

Femtopat
Monitör bu: GamePower 24'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör (Samsung VA Panel) - incehesap.com

Kasa bu: Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com

Ekran kartım bu: Asus ROG-Strix-RTX2060-6G-Gaming GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com

Hiç anlamıyorum monitör ekran kartı uyumundan falan. Acaba bu sistem uyumlu mu ekran kartı monitör kasa uyumu olarak. Kullanabilir miyim sorunsuz destek olursanız cok sevınırım tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör bu: GamePower 24'' GPR24C1MS144 Curved 1ms 144Hz Gaming Monitör (Samsung VA Panel) - incehesap.com

Kasa bu: Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com

Ekran kartım bu: Asus ROG-Strix-RTX2060-6G-Gaming GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com

Hiç anlamıyorum monitör ekran kartı uyumundan falan. Acaba bu sistem uyumlu mu ekran kartı monitör kasa uyumu olarak. Kullanabilir miyim sorunsuz destek olursanız cok sevınırım tesekkurler.

O kasa sistemi çöplüğe yollamak için elinden geleni yapar. Monitörde alınmaz.

Monitör önerim var 3 tane:
Bende pek bilmiyorum fakat @maniac27 monitör değiştirin deyince bunları öneriyim dedim.

PSU ve Monitör kalitesiz, ekran kartı gereksiz pahalı. Aşağıya yakın fiyatlarda daha kaliteli ve performanslı alternatiflerini bırakıyorum.

Monitör önerim var 3 tane:
Bende pek bilmiyorum fakat @maniac27 monitör değiştirin deyince bunları öneriyim dedim.
Önerdiğiniz monitörler kötü. Almak isteyen arkadaşımız Asus,LG gibi markalara bakabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı