Arkadaşlar merhaba. Doğruca konuya girmek gerekirse ekran kartı, işlemci, RAM vs. donanımlarımın yeterli performansı verdiğini düşünmüyorum. En basitinden bir PUBG, EA FC 24 açılırken bile 1 dakikaya yakın bekliyorum, bu tarz oyunlar açıkken Alt Tab atma hızı yavaş oluyor, CPU-GPU kullanımları ve ısıları oldukça yüksek. (PUBG sadece açıkken işlemci kullanımı %90-100 arası, GPU kullanımı %75, GPU ısısı 87 derece.) İşlemcim ekran kartıma göre yetersiz kalıyor sanırım. Tam emin değilim fakat genel olarak bu performansı artırabileceğim ayarların olduğuna inanıyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Elimde 3600X var. 2060'lı sistemde gerçek performans değerlerini alamıyorum. Keza 9400Fden daha güzel çalışan bir işlemci. Ben Max değer baz alarak yazdım her oyun için %30 net alacak diye bir şey yok tabii.
Elimde 3600X var. 2060'lı sistemde gerçek performans değerlerini alamıyorum. Keza 9400FDEN daha güzel çalışan bir işlemci. Ben Max değer baz alarak yazdım her oyun için %30 net alacak diye bir şey yok tabii.