BIOS ayarlarında problem olabilir yoksa kasa yüzündendir.
BIOS ayarlarımı düzenli olarak kontrol ediyorum hocam, güncellemeleri bile tam. Sanırım sorun sizin dediğiniz gibi, teşekkür ederim.
BIOS ayarlarında problem olabilir yoksa kasa yüzündendir.
Hocam 80 dereceye gelmesi sıkıntı zaten. Öyle daha kötü olur. FPS açısından olmaz ama bir nevi overclock gibi dediğiniz şey.80 derece sınır diyebiliriz bu sıcaklık altları sorun olmaz.
Hocam bir de oturduğunuz yer sıcaksa kasanız iyi değilse ondandır.BIOS ayarlarımı düzenli olarak kontrol ediyorum hocam, güncellemeleri bile tam. Sanırım sorun sizin dediğiniz gibi, teşekkür ederim.
Hocam bir de oturduğunuz yer sıcaksa kasanız iyi değilse ondandır.BIOS ayarlarımı düzenli olarak kontrol ediyorum hocam, güncellemeleri bile tam. Sanırım sorun sizin dediğiniz gibi, teşekkür ederim.
BIOS ayarlarımı düzenli olarak kontrol ediyorum hocam, güncellemeleri bile tam. Sanırım sorun sizin dediğiniz gibi, teşekkür ederim.
Hocam 80 dereceye gelmesi sıkıntı zaten. Öyle daha kötü olur. FPS açısından olmaz ama bir nevi overclock gibi dediğiniz şey.
Hocam bir de oturduğunuz yer sıcaksa kasanız iyi değilse ondandır.
Hocam bir de oturduğunuz yer sıcaksa kasanız iyi değilse ondandır.
Bazen kasaların fanlarının yönünde sıkıntı oluyor bir kontrol et derim.
Kasa bayağı kötü hocam, hazır sistem olarak almıştım, çooook küçük bir kasa ve her yeri kapalı,
Hocam aldığımdan beri fanlara hiç dokunmadım.
Senlik değil zaten dostum hatalıdır belki fabrika çıkışı.
Olabilir hocam ama kasam aşırı dandik, bence bu kasanın fanları düzgün çalışsa bile fazla etki etmez.
Hocam kasa almanız gerekiyor. Eğer almazsanız sisteminiz zarar görecek. Kasanızın büyüklüğü nedir ? MicroATX,MidATX ATX. Ona göre yardımcı olacağım.Kasa bayağı kötü hocam, hazır sistem olarak almıştım, çooook küçük bir kasa ve her yeri kapalı,
Hocam aldığımdan beri fanlara hiç dokunmadım.
Hocam kasa almanız gerekiyor. Eğer almazsanız sisteminiz zarar görecek. Kasanızın büyüklüğü nedir? Microatx, midatx ATX. Ona göre yardımcı olacağım.
Sen yine de kontrol et belki hepsi içeri üflüyordur.
Kasam microatx hocam.
Hocam şu an kontrol ettim, herhangi bir sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.