RTX 2060 sistemde format sonrası Valorant'ta FPS 150-250'ye düştü

Kayzee

Centipat
Katılım
12 Nisan 2022
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, MSI 2060 Super ekran karti kullanmaktayim. Bilgisayara format attirdim ve bilgisayarci guncel driver yukledi. Eski driverimi hatirlamiyorum. Formattan sonra FPS kaybi yasadim oynadigim oyunda. Oynadigim oyun Valorant 250-350 arasi FPS almama ragmen formattan sonra 150-250 arasi almaktayim. Bilgisayar ayarlarim Denetim Masası ayarlarim hepsi formattan onceki ile ayni. Hangi driveri yuklemem lazim performans icin.
 
Başka bir yere driver vesaire yükletmeden buraya danışsanız güzelce driver kurulumunuza kadar hallederdik. Madem bilgisayarcı driver kurulumu yapmış, bilgisayarcıya sorabilirsiniz neden FPS düştüğünü.
 
Evet dogru. Ama ondan da sonuç alamadim. Nasil bir yol izlemem gerektigi icin bir bilene danisiyim dedim. Driveri kaldirip baska daha iyi bir performans veren bir driver yuklemek ilgibi yardim almak icin konu açtım.
 
Pekala, size tavsiyem tekrardan sisteme format atınız. USB'den kurulum yapmayı bilmiyorsanız:
1671635641276.png

Windows arama kısmına bunu yazıp tekrardan her şeyi sıfırlayın, tüm diskleri. Sonrasında konuda beni etiketleyin, bizzat her şeyine yardımcı olacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı