RTX 2060 sistemde mavi ekran hataları

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba, ekran kartında problem var. Harici ekran kartında arıza var diye belirtip garantiye başvurun.
Yardiminiz icin tesekkurler simdilik ekran kartini devre disi birakip kullanamaz miyim? 1-2 hafta sonra is gorusmem var online gorusme sirasinda mavi ekran verirse baya kotu olur bide 2-3 saat civari oyun oynadim bi sorun yoktu fakat oyunu kapatinca operada falan gezerken yara spotifyda muzik dinlerken aniden oluyor oyun oynarken pek olmadi

Yardiminiz icin teşekkürler simdilik ekran kartini devre disi birakip kullanamaz miyim? 1-2 hafta sonra is gorusmem var Online gorusme sirasinda mavi ekran verirse bayağı kotu olur bir de 2-3 saat civari oyun oynadim bir sorun yoktu fakat oyunu kapatinca Opera'da falan gezerken yara Spotify'da muzik dinlerken aniden oluyor oyun oynarken pek olmadi

Devre dışı bırakıp deneyin bir süre.

Tekrar merhaba, SSD uygulamasindan SSD sagligina baktim bayağı düsük %65 civari falan. Acaba sorunun kaynağı bu olabilir mi?

Çünkü aralıksız 4-5 saat oyun oynadiğimda bir sorun olmuyor ya da herhangi bir performans kaybı yok ekran kartında sorun yokmus gibi geliyor o yuzden.

Devre dışı bırakıp deneyin bir süre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı