RTX 2060 sistemde monitöre görüntü gelmiyor

hzsezer

Yoctopat
Katılım
20 Ekim 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün yeni bilgisayar aldım ve bağladım ama görüntü alamadım. Her şeyini tak çıkar yaptım gene olmadı. Ekran kartını çıkartıp eski ekran kartını takınca çalıştı.
Yeni bilgisayarımda RTX 2060 var ve kırmızı ışık yanıyor.
 
Aldığınız yer ile görüşün kart arızalı olma ihtimali yüksek. Çünkü bilgisayar start parçası değildir ekran kartı. Monitör mesela HDMI çıkışı ile çalışıp ekran kartı DP çıkışlı çalışıyorsa da görüntü gelmeyebilir.
 
Hocam eski ekran kartınızı takıp BIOS'u güncelleyin sonra yeni ekran kartına geçiş yapın.
Hocam hazır sistem test edilmeden mi gelmiştir. BIOS güncellemesi sorunu çözecekmiş gibi durmuyor.

Anakartınıza iki ekran karttınızı da bağlama şansınız varsa ve PSU bu ek bağlantıyı karşılayacak seviyede ise BİOS ara yüzden 2060'ın görünüp görünmediğine bakabilirsin. (Hazır ve yeni bir sistem olduğu için önermiyorum. Satıcı ile temasa geçmen daha iyi. Zaten gece oldu. )
 
Ben de kargoyla gelen 2060s bir sistem almıştım, bende de aynı sorun olmuştu uzun bir süre ve hala bazen olur. Nedenini hala tam bilemiyorum ama bazen kasaya ayağım filan çarptıktan sonra yine görüntü gelmez. Ekran kartını çıkartıp taktığımda ve pc çalıştıktan çok uzun süre bekledikten sonra görüntü gelir. Bu da yaramazsa bios pilini de çıkartıp takarım ekran kartıyla beraber.

Anakartınız marka modeli nedir? Bir de sisteminiz, ekran kartı takılı halde mi gelmişti?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı