RTX 2060 sistemde NFS Heat grafikleri çok kötü

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Diğer hiçbir oyunda sorun olmamasına rağmen Ultra grafiklerde bile grafikler inanılmaz saçma. Yardımcı olursanız sevinirim. EA Play 5 TL idi oradan indirmiştim. Grafikler o kadar kötü ki oynanmıyor bile.

IMG_20210123_203734.jpg

IMG_20210123_203750.jpg

IMG_20210123_203628.jpg

IMG_20210123_203729.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu nereden yüklediniz? Steam ise oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp oyun textureları düzgün yüklenmişmi kontrol edebilirsiniz. Oyun grafikleri bozuk inmiş açıkcası.
Steamden indirdim de, nasıl yapacağım bu işi?

oyun fps dengeleme için çözünürlüğü düşürmüş sanırım. veya dosyalar eksik yanlış inmiş
[.
Steamden indirdim de, nasıl yapacağım bu işi?
Dosyaları doğruladıktan sonra olmazsa NVIDIA ayarlarına bir bak derim. NVIDIA kullanmadığım için ayar söyleyemiyeceğim bilgili arkadaşlar vardır onlar yardımcı olurlar.

oyun fps dengeleme için çözünürlüğü düşürmüş sanırım. veya dosyalar eksik yanlış inmiş
[.

Dosyaları doğruladıktan sonra olmazsa NVIDIA ayarlarına bir bak derim. NVIDIA kullanmadığım için ayar söyleyemiyeceğim bilgili arkadaşlar vardır onlar yardımcı olurlar.
Hocam çözümü oyunu silmekte buldum. Rezalet bir oyun. Forza 4 adamdır. Mekanikleri berbat. Underground 2'nin bile mekanikleri daha iyi. Bu arada çözümünü buldum. Bir patch ile oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı