Merhaba Technopat Ailesi,
On kişiye sorduysam, beş kişi evet normal, işlemcini yükseltmen gerek daha iyisini istiyorsan dedi.
Beş kişi de hayır normal değil, işlemcinin termal macunlarını ve ekran kartının termal macununu yenile, bilgisayarın pisliğini tozunu al dedi.
Ben şimdi bilgisayarla daha önce uğraşmış, sistem söküp takmış, hemen termal macun yenileyebilecek birisi değilim. Sisteme zarar vermekten korkarım.
Bu yüzden bilgisayarcıya götürsem, en kötü tozunu aldırıp hemen çok dandik bir termal macun sürmesin diye kendi aldığım termal macunu alıp gitmek isterim.
O yüzden ne yapmalıyım bilmiyorum.
1) En aşağıda ekte yer alan sistem ile valorantta bu FPS leri almak normal mi?
2) Piyasada bilinen, herkesin onay vereceği termal macun öneriniz ne olur?
3) Bilgisayarın tozu, kiri ne tür araç gereçlerle temizlenmelidir?
4) Termal macun yenilemek aşırı basit mi?
5) En iyisi tanıdık olmasa da bir bilgisayarcıya götürüp, kendi aldığım/alacağım termal macunla gidip, tozunu kirini temizletip ve termal macun yeniletip gelmem mi?
NOT : Ekran kartım ve işlemcim ilk aldığım günkü gibi aynı sıcaklıklara sahip.
Yardımcı olursanız sevinirim
On kişiye sorduysam, beş kişi evet normal, işlemcini yükseltmen gerek daha iyisini istiyorsan dedi.
Beş kişi de hayır normal değil, işlemcinin termal macunlarını ve ekran kartının termal macununu yenile, bilgisayarın pisliğini tozunu al dedi.
Ben şimdi bilgisayarla daha önce uğraşmış, sistem söküp takmış, hemen termal macun yenileyebilecek birisi değilim. Sisteme zarar vermekten korkarım.
Bu yüzden bilgisayarcıya götürsem, en kötü tozunu aldırıp hemen çok dandik bir termal macun sürmesin diye kendi aldığım termal macunu alıp gitmek isterim.
O yüzden ne yapmalıyım bilmiyorum.
1) En aşağıda ekte yer alan sistem ile valorantta bu FPS leri almak normal mi?
2) Piyasada bilinen, herkesin onay vereceği termal macun öneriniz ne olur?
3) Bilgisayarın tozu, kiri ne tür araç gereçlerle temizlenmelidir?
4) Termal macun yenilemek aşırı basit mi?
5) En iyisi tanıdık olmasa da bir bilgisayarcıya götürüp, kendi aldığım/alacağım termal macunla gidip, tozunu kirini temizletip ve termal macun yeniletip gelmem mi?
NOT : Ekran kartım ve işlemcim ilk aldığım günkü gibi aynı sıcaklıklara sahip.
İşlemci: Intel Core i5 10400F 2.9 GHz 4.3 GHz 12MB 1200P× 1 | |
Anakart: MSI B460M-A PRO DDR4 S+V+GL 1200p (mAtx)× 1 | |
Ekran Kartı: Inno3D GeForce RTX2060 Twin x2 6GB 192Bit× 1 | |
Bellek: Crucial Ballistix 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL15 Siyah× 1 | |
Depolama M.2: Kingston A2000 500GB 2200/2000 MB/s NVMe M.2× 1 | |
Kasa/Güç Kaynağı: DarkFlash Aquarius-Mesh 650W 80+ Bronz RGB Mid. Tower Kasa× 1 |
Yardımcı olursanız sevinirim
Son düzenleme: