RTX 2060 sisteme Güç Kaynağı önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar Sinerji üzerinden Cooler Master MWE V2 600W 80+ Bronze PSU satın almıştım ama coil whine olabildiğini öğrendiğim için iade edip yerine başka PSU almak istiyorum. Araştırmamda şu PSU'ları buldum düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca bu PSU çokça önerildi ama Teknobiyotik hakkında çok kötü yorum var:
Bu arada sistemime RTX 2060 veya 3060 ve Ryzen 5 3600 ile upgrade yapmak istiyorum o yüzden alıyorum.

Son düzenleme:
Bu üç model arasında HP GD açık ara en iyisi. Kesinlikle onu tercih edin. Teknobiyotik çok iyi bir firma değil fakat alışverişinizi etkileyecek bir durum olacağını sanmıyorum. Uygunsuz bir durum yaşanırsa yasal haklarınıza başvurabilirsiniz. :)

600W yeterli olur mu 2060 ve R5 3600 için?

Ayrıca Teknobiyotik hakkında çok kötü yorumlar var. Diğer 2 PSU hakkında ne söyleyebilirsiniz? Kronik bir arızaları ve coil whine sorunları var mı?

Eee diğer yerlerdede kötü yorum var sorun yaşama olasılıpın her firmada vardır ancak bu fiyata performance gdden iyisinin bulumazsın o PSU ile aynı segmente değiller.

Eee diğer yerlerdede kötü yorum var sorun yaşama olasılıpın her firmada vardır ancak bu fiyata performance gdden iyisinin bulumazsın o PSU ile aynı segmente değiller.

Diğer her yerde çok pahalı ve Teknobiyotik hakkındaki kötü yorum diğerlerine kıyasla çok fazla.

Diğer her yerde çok pahalı ve Teknobiyotik hakkındaki kötü yorum diğerlerine kıyasla çok fazla.
Sorun çıkacağını sanmıyorum güvenilir site.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı