RTX 2060 sisteme işlemci önerisi

Bütçe
6500

Leuten

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Anakart
B450 MK 2
GeForce 2060 ekran kartı var bende, işlemci olarak da Ryzen 5 2600 var. Sadece işlemcimi değiştirmek istiyorum Ryzen 7 5700X ile ama etrafımdaki insanlar darboğaz olur diyor. Bir bilgisi olan var mı?

Darboğaz olması söz konusu değil ama parasını hak etmiyor. AM4 sokette R5 5600'dan fazlasına gerek yok AM5 sokete geçmek için para biriktirebilirsiniz. Elinizdeki parçaları da satıp AM5 geçebilirsiniz ve benim de önerim bu olur. Anakart işlemci RAM sattıktan sonra elinizde aşağı yukarı 10k bütçe oluşur bu bütçeyle rahatlıkla 7500F-AM5 anakart-16 GB RAM alırsınız.

GeForce 2060 ekran kartı var bende, işlemci olarak da Ryzen 5 2600 var. Sadece işlemcimi değiştirmek istiyorum Ryzen 7 5700X ile ama etrafımdaki insanlar darboğaz olur diyor. Bir bilgisi olan var mı?
Editör, Render işlerine girmeyecekseniz R5 5600 ile R7 5700 serileri yakın oyun performansına sahip. RTX 2060 ile darboğaz konusu ise: 480P'de oynarsanız olabilir.

Aradaki küçük fark ise OC ile kapıtılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Editör, render işlerine girmeyecekseniz R5 5600 ile R7 5700 serileri yakın oyun performansına sahip. RTX 2060 ile darboğaz konusu ise: 480P'de oynarsanız olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Cyberpunk'da R5 5600 daha fazla FPS vermiş, bu videonun gerçek olma olasılığı şüpheli.

Cyberpunk'da R5 5600 daha fazla FPS vermiş, bu videonun gerçek olma olasılığı şüpheli.
1-3 FPS gibi farklar komple aynı sistemde bile her test ettiğinizde farklı çıkabilir. Bu tarz farkları direk görmezden gelmeniz daha uygun olur.

Editör, Render işlerine girmeyecekseniz R5 5600 ile R7 5700 serileri yakın oyun performansına sahip. RTX 2060 ile darboğaz konusu ise: 480P'de oynarsanız olabilir.

Ben valorant oynuyorum ve 500hz monitör alacagım suanki işlemcimle 200 fps alıyorum bu fps artarmı acaba

Ben Valorant oynuyorum ve 500Hz monitör alacagım şu anki işlemcimle 200 FPS alıyorum bu FPS artar mı acaba?

7500F ile daha güzel sonuçlar alırsınız. CS2'de bile 1080p AVG 474 FPS veriyor. Valorant'ta da rahatlıkla yeterli olur. Ayrıca satması, yükseltmesi, kullanması daha avantajlı bir sisteminiz olur cebinizden fazladan para çıkmadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı