RTX 2060 sistemin performans değerleri

Vorpee

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar performans değerlerim ektedir.

Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu. Bu değerler normal mi? Ekran kartı arada bir 83-84 oluyor. Ekran kartım tek fanlı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-15 212718.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-15 212718.png
    134,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran görüntüsü 2022-06-15 212928.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-15 212928.png
    151 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Gigabyte RTX 2060 vardı. FurMark testinde 83 dereceyi görüyordum. Undervolt yaparak 72-73'e düşürdüm. Undervolt tavsiye ederim.

Aga şimdi undervolt düşünüyorumda yanlış bir şey yapar yakarım kartı bir de herhangi bir zararı falan olur mu undervoltun çünkü RTX 2060 güçlü bir kart fazla Volt istemezmi.

Aga şimdi undervolt düşünüyorumda yanlış bir şey yapar yakarım kartı bir de herhangi bir zararı falan olur mu undervoltun çünkü RTX 2060 güçlü bir kart fazla Volt istemezmi.
Stabil bir undervoltun ekran kartına hiçbir zararı yoktur .

Bu rehber sana yardımcı olur. Ben 1 aydır undervoltlu şekilde kullanıyorum.

Stabil bir undervoltun ekran kartına hiçbir zararı yoktur.

Bu rehber sana yardımcı olur. Ben 1 aydır undervoltlu şekilde kullanıyorum.

Aga seninki Gigabyte 2060 benimki EVGA 2060 bir fark olur mu sıkıntı olur mu?

Aga seninki Gigabyte 2060 benimki EVGA 2060 bir fark olur mu sıkıntı olur mu?
Kanka her kartın kendi stabil ayarları var. Onu sen undervolt yaparken kendin deneyerek bulman lazım. Rehberde anlatıyor zaten. Tam anlamadıysan sana rehberi hazırlayanın videosunu atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hâlâ kafanda oturmadıysa undervolt ile ilgili bir konu açabilirsin. Benden daha iyi bilenler var.

Ekran kartı üreticileri en kötü silikon kalitesini göze alarak yüksek Volt veriyorlar. Sen de deneyerek ekran kartının hangi değerlerde stabil çalıştığını görebilirsin. Ben de gigtabyte 2060'ımı undervoltlu kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı