RTX 2060 Super 8 GB CS2 performansı düşük mü?

Salih335

Decapat
Daha fazla  
RTX 2060 Super, R5 5500 sistemim var. CS2 FPS testlerinde benim bilgisayarımdan daha çok FPS veriyor. Tam olarak benim sistemimden bulamadım maalesef. Ama bir videoda benim sistemime benzer bir sistem buldum. Benim ayarlarımda daha çok FPS veriyor.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci ağırlıklı oyunlarda Valorant CS:GO vs. senin düşük FPS alman çok normal. R5 5500 düşük önbelleği mevcut. R5 5600 ve üstü işlemciye geçersen AMD kanatında farkı çok rahat hissedersin.

Sadece bu tarz oyun oynuyorsan çok fazla kafaya takma bence. Böyle devam et bana göre. İşlemciye el atayım diyeceksin. Bana göre gerek yok. Dediğim gibi bana göre. Sen değiştireceğim diyorsan o başka. Para varsa düz bir 5600 yeterli olacaktır. Bu tarz oyun oynuyorsan.

İşlemci ağırlıklı oyunlarda Valorant CS:GO vs. senin düşük FPS alman çok normal. R5 5500 düşük önbelleği mevcut. R5 5600 ve üstü işlemciye geçersen AMD kanatında farkı çok rahat hissedersin.

12400F tokatlar geçer 5500'ü performans farkı olması normal.

Sadece bu tarz oyun oynuyorsan çok fazla kafaya takma bence. Böyle devam et bana göre. İşlemciye el atayım diyeceksin. Bana göre gerek yok. Dediğim gibi bana göre. Sen değiştireceğim diyorsan o başka. Para varsa düz bir 5600 yeterli olacaktır. Bu tarz oyun oynuyorsan.

Teşekkür ederim cevaplarınız için :).

Selamlar. Geçen gün arkadaşımın bilgisayarı (GTX 1050, İ5 7. Nesil) ile CS:GO testi yaptık. Basit eğlencede O'nun bilgisayarı ortalama 130-185 fps, Benim bilgisayarım ise Ortalama 240-300. Aradaki fark az mı sizce?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı