Abi ben mafia 2 definitive edition cs 2 minecradt dungeons assansins creed odysey far cry 6 cyberpunk rdr 2 ets 2 metro serisi tüm oyunları gta 5 witcher serisi tüm oyunları bu oyunlara sahibim ve genelde bu tarzda oyunlar oynuyorum bundan önce geforce now ile oynuyordum artık adam akıllı bir kasa toplayıp onla oynamak istiyorum
Abi ben Mafia 2 Definitive Edition CS 2 minecradt dungeons assansins Creed Odyssey Far Cry 6 Cyberpunk RDR 2 ETS 2 metro serisi tüm oyunları GTA 5 Witcher serisi tüm oyunları bu oyunlara sahibim ve genelde bu tarzda oyunlar oynuyorum bundan önce GeForce NOW ile oynuyordum artık adamakıllı bir kasa toplayıp onunla oynamak istiyorum.
Ee? 1700 daha mantıksız ama. 15. nesilde de yeni soket çıkacak. 13 ve 14. nesilin ne kadar çöp olduğunu biliyor musun? Fahiş, verimsiz, eski mimarili, soğumak bilmeyen işlemciler. Bilmediğin konularda emin olmadan konuşma.
Ee? 1700 daha mantıksız ama. 15. nesilde de yeni soket çıkacak. 13 ve 14. nesilin ne kadar çöp olduğunu biliyor musun? Fahiş, verimsiz, eski mimarili, soğumak bilmeyen işlemciler. Bilmediğin konularda emin olmadan konuşma.
Hatta al bak İtopya'da daha üst versiyonu vat attığım sistemdeki kartın rakibi 3060 Ti bu sistemi kaçırma bence.https://www.itopya.com/planet-supplyintel-core-i3-13100fintel-arc-a770-pci-express-40-16gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssd_h25003