RTX 2060 Super alınır mı?

Bütçe
5-7 bin

Cemal Efe 55

Centipat
Daha fazla  

Arkadaşlar öncelikle kart nasıl ve bu fiyat iyi mi bir kasam var ve ekran kartı yok. Kasa özellikleri:

16 GB RAM
Intel i5 8400
256 GB SSD
512 GB hard disk
+2 M.2 SSD girişi
+3 ekran kartı girişi
TUF Gaming anakart (büyük)
7 tane fan

Ekran kartı ile birlikte önerdiğiniz başka bir şey varsa yazarsanız iyi olur, şunu bir canavar yapalım ama orta boy bir canavar çok bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
A770 çöp kardeşim. Sorunlu kartlar direkt. 13100F, yine çöpün önde gideni. Arkadaşa itimat etmeniz önerim değildir. Sistemin 6K eder sanırım.

Intel daha fazla ısınıyor. 360mm ile soğumayan işlemciler var ama bütün AMD işlemcilere kule tipi bile yetiyor abartı işler yapmıyorsan.

Evet dediğin doğru ama zaten arkadaşın oynayacağı oyunlar için 12100F zaten yeter eğer üst düzey bir performans beklemiyorsa.

Sağ ol abi güzel sistemmis ama ekran kartını daha önce hiç görmedim o nasıl bir şey.

Intel'in ekran kartı daha yeni yanlış hatırlamıyorsam 3060 dengiydi güzel kart. Her güncelleme ile performansıda artıyor.

Sağ ol abi güzel sistemmis ama ekran kartını daha önce hiç görmedim o nasıl bir şey.

Bende onun bir alt modeli var A750 gerçekten güzel bir kart.

Intel'in ekran kartı daha yeni yanlış hatırlamıyorsam 3060 dengiydi güzel kart. Her güncelleme ile performansıda artıyor.

A770 modeli 3060 Ti ile A750 modeli 3060 ile rakip kendimde var ondan emin konuşuyorum.

Hangisini tercih edeyim şimdi o ikisinin arasindayim?
RX 6600 olan sistemi alın. Intel'in kendi yazılımı bile sorunlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı