RTX 2060 Super Aorus aydınlatma ayarı

_efsane

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2017
Mesajlar
454
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıktaki ekran kartına sahibim ama kasamda dikey ekran kartı desteği olmadığı için normal kullanıyorum ve fanlarındaki LED'ler gözükmüyor. Ben fanlardaki LED'i kapatmak istiyorum yani sadece LCD ekranındaki Aorus logosu ve fan stop yazısının aydınlatılmasını istiyorum bunun için bir ayar var mıdır? Bulamadım sormak istedim bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte füzyon ( Fusion ) da ayar yok mu? Orada yok sa BIOS da var dır.

RGB Fusion da modlar var ama dediğim gibisi yok, seçtiğimde hepsi oluyor ama ben fanlardaki LED'i kapatmak istiyorum o kapanmıyor.

BIOS'ta ise yok maalesef hatta anakartım B450 Tomahawk Max kendi LED'ini kapatamıyorum BIOS'tan yok yani :D Dragon Center ile kapanıyor o sıkıntılı programı yüklemek istemiyorum o olmayınca kapanmıyorda ne kadar berbat.
 
Gigabyte da bir program daha var di , adını hatırlayamadım o hem fan hızı hem LED leri kontrol ediyor du , eğer yok sa dragon indir işin bitince PC den kaldır bu şekil de olmaz mı ? belki b450 senin dediğin bios dan kontrol olmayabilir , benim kinde olduğu için yazdım .
 
Gigabyte da bir program daha var di, adını hatırlayamadım o hem fan hızı hem LED'leri kontrol ediyor du, eğer yok sa Dragon indir işin bitince PC'den kaldır bu şekil de olmaz mı? belki B450 senin dediğin BIOS'dan kontrol olmayabilir, benim kinde olduğu için yazdım.

Dragon Center'dan ekran kartının LED'leri ayarlanmıyor.
Sadece anakartın ama uygulamayı silince tekrar sıfırlanıyor anakartın LED'i acayip sinir bozucu kapatmam için illaki uygulama yüklü kalmalı.
 
Füzyon da kapatma seçeneği olmasına eminmisin ? Ben de füzyon kullanıyorum sıvı soğutma nin RGB leri istersem kapanıyor , sakın kafayla bak var olabilir .
 

Geri
Yukarı