RTX 2060 Super Değiştirilmeli mi?

2060 yeterli yani, su an icin masraf yapmaniza gerektirecek bir durum yok fikrimce.
Teşekkür ederim.
2K Monitörde 1080P oyun oynama hayalini unut. 2K Monitör kullanıyorum ve görüntü bariz bulanıklaşıyor. Bulanıklaşmıyor diyenin muhtemelen gözünde sıkıntı vardır.
Evet bende araştırdım şimdi. Sıkıntı yok diyen de fazla var diyen de fazla. Ama doğal 2K görüntüden downscale olacağı için illaki bir nebze sıkıntı olacaktır kanımca.

Elinizde gayet yeterli bir kart varken kullanabildiğiniz kadar kullanın hocam. Paranızı çevirin dövize dursun 3-4 yıl sonra bakarsınız. 1080P'de sizi çok uzun süre götürür bu kart.
Teşekkür ederim. Param şuan dövizde zaten hocam kur düşecek olursa TL'ye çevireceğim.
Ben 2060S'in hayalini kuruyorum. Çok güzel bir kart. Bir ara aourus modeline niyetlendim fakat, alana kadar fiyatları uçtu maalesef.
Kesinlikle güzel bir kart fakat aklımdaki fikri sormak istedim sadece. Bir sonraki sistemimde 2K 140 FPS'e kadar verecek bir sistem olsun gibi bir takıntım da yok. Bütçeme göre ilerliyorum. 1080p benim için yeterli şuan 4K'da oyun oynadım fakat şuan ki kurla o sistemi dizmek akıl karı değil bence.

2 senede bir yeni ekran kartları çıkıyor. 2060S önümüzdeki 2 sene 1080p için yeterli bence. RDR2 ve Microsoft Flight Simulator gibi istisnalar oluyor ama dediğim gibi bence yetecektir saf güç olarak. Ray Tracing olarak zaten 2060S vasat şimdisi için bile. Yani 3060, 3060 Ti'a geçmeniz büyük bir avanataj sağlasa da çok da gerekli değil gibi.

Doları ihmal edip söyleyin demişsiniz ama 2 sene uzun bir süre. Bırakın 10'u, 12'yi görürse ciddi sıkıntılar başlayabilir. Ayrıca paranızın dolar olarak kalması işi bir nebze kurtarır ancak unutmayın ki dolar 1 artarsa ürünlerin fiyatı 2 artar fırsatçılar yüzünden.

2 senede bir yeni ekran kartları çıkıyor. 2060S önümüzdeki 2 sene 1080p için yeterli bence. RDR2 ve Microsoft Flight Simulator gibi istisnalar oluyor ama dediğim gibi bence yetecektir saf güç olarak. Ray Tracing olarak zaten 2060S vasat şimdisi için bile. Yani 3060, 3060 Ti'a geçmeniz büyük bir avanataj sağlasa da çok da gerekli değil gibi.

Doları ihmal edip söyleyin demişsiniz ama 2 sene uzun bir süre. Bırakın 10'u, 12'yi görürse ciddi sıkıntılar başlayabilir. Ayrıca paranızın dolar olarak kalması işi bir nebze kurtarır ancak unutmayın ki dolar 1 artarsa ürünlerin fiyatı 2 artar fırsatçılar yüzünden.
Bundan sonraki oyunlar DLSS 2.0 ile geleceği için yeterli olacağını düşünüyorum ışın izleme konusunda. Ama evet haklısınız dolar arttığı zaman paranın dolarda kalması bir yere kadar kurtarır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı