RTX 2060 Super eskidi mi?

Arkadaşlar Türkiye'de yaşıyoruz. Belki ayda 5-6 bin dolar para kazanan Amerikalı veya 6-7 bin Euro kazanan Avrupa'lı için eskimiştir ama bizim için hala çok yeni:D.

Benim hala almayı düşündüğüm bir kart. Grafiğe fazla takılmıyorsanız daha 3-4 senesi var. Ondan sonra da yeni nesil F/P kartlara bakarız.

Arkadaşlar Türkiye'de yaşıyoruz. Belki ayda 5-6 bin dolar para kazanan Amerikalı veya 6-7 bin Euro kazanan Avrupa'lı için eskimiştir ama bizim için hala çok yeni:D.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sağ olun. Bende kartımın hala gayet iyi olduğunu düşünüyorum fakat sabah bir yabancı kanalda inceleme izledim adamlar bayağı gömdü de 2060S'i :D o yüzden biraz korkmuştum, sağ olun.

Böyle durumlarda yukarıda yazdığım mesajı aç 3 kere oku :). Geçen arkadaş için sıvı soğutma bakıyorduk, birazda yabancı forumlarda araştıralım dedik, adamın biri bir ürün tavsiye etti Avrupa'da 400€, buraya gelene kadar çıkacağı fiyatı sen düşün :D. Allah bilir 5-6 bin dolar maaşım olsa YouTube Türkiye'de önerilen 8-10 bin liralık pclere bakıp bu fiyata nasıl PC topluyorlar 1 ekran kartı zatan o fiyat der şaşırdım :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı