RTX 2060 Super hotspot 100 derece oluyor

rosefritz

Hectopat
Merhaba, 2. el bir ekran kartı aldım, FurMark testinde hotspot sıcaklığı 100 dereceye kadar çıkıyor. Bu ekran kartı beni 3-4 ay idare eder mi, yoksa hemen bozulur mu? DayZ, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum 2K çözünürlükte.

1720196162191.png

2K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2. el bir ekran kartı aldım, FurMark testinde hotspot sıcaklığı 100 dereceye kadar çıkıyor. Bu ekran kartı beni 3-4 ay idare eder mi, yoksa hemen bozulur mu? DayZ, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum 2K çözünürlükte.

Eki Görüntüle 2242864

2K.

Elden çıkarın. 2K oyun oynamak için hiç uygun değil.

Elinizdeki kart geçmişte mining için kullanılmış olabilir.
Bu kartlar vaktinde 7/24 çalıştığı için bakım yapılması gerekiyor.

Tabii yaptığınız şey stres testi, oyunlarda bu fan hızı ve sıcaklıkları almazsınız fakat böyle ağır işlemde hem %91 fan hızı olup hem hotspot'un %100 olması normal bir durum değil.

Mutlaka termal pad/termal macun bakımlarını yaptırmanız gerekiyor.

ZYP33 haklı.
GTA5, DayZ gibi oyunlar eski olduğundan 2K çözünürlükte sorunsuz oynayabilirsiniz.
60 serisi kartlar 1080p odaklıdır. Eğer güncel oyunlar oynayacaksanız yeterli değil.

Edit:
idarelik aldım 2-3 ay içinde 4070 Super alacağım.
Aynı dakikada mesaj yazmışız =) Bu mesajınız için de cevap vereyim.
2-3 ay kullanıp geçeceğiniz bir kart ise bakım yaptırıp para harcamanıza gerek yok. Gta vb. oynadığınız oyunlarda yüksek sıcaklıklar almıyorsanız idarelik böyle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Elinizdeki kart geçmişte mining için kullanılmış olabilir.
Bu kartlar vaktinde 7/24 çalıştığı için bakım yapılması gerekiyor.

Tabii yaptığınız şey stres testi, oyunlarda bu fan hızı ve sıcaklıkları almazsınız fakat böyle ağır işlemde hem %91 fan hızı olup hem hotspot'un %100 olması normal bir durum değil.

Mutlaka termal pad/termal macun bakımlarını yaptırmanız gerekiyor.

ZYP33 haklı.
GTA5, DayZ gibi oyunlar eski olduğundan 2K çözünürlükte sorunsuz oynayabilirsiniz.
60 serisi kartlar 1080p odaklıdır. Eğer güncel oyunlar oynayacaksanız yeterli değil.

Edit:

Aynı dakikada mesaj yazmışız =) Bu mesajınız için de cevap vereyim.
2-3 ay kullanıp geçeceğiniz bir kart ise bakım yaptırıp para harcamanıza gerek yok. Gta vb. oynadığınız oyunlarda yüksek sıcaklıklar almıyorsanız idarelik böyle kullanmaya devam edebilirsiniz.
Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı