C24G1 veya C27G1 öneririm. İki model arasındaki tek fark ekran boyutu.Arkadaşlar selamlar bende RTX 2060 Super ekran kartı var iyi bir performans almam için hangi monitörü önerirsiniz? İyi günler dilerim.
R5 3600xC24G1 veya C27G1 öneririm. İki model arasındaki tek fark ekran boyutu.
İşlemci de belirtirseniz iyi olur.
Yorumun için teşekkürler ben kavisli bir monitör düşünüyorum amaAcer VG270BMIIX’e bakabilirsin.
İşlemcinin 1080P için yeterli gelir diye düşünüyorum. G-Sync takıntınız yoksa C24G1 alıp Freesync üzerinden G-Sync kullanmanızı öneririm.R5 3600X
Cevabın için teşekkürler monitörü beğendim biraz araştırayımİşlemcinin 1080P için yeterli gelir diye düşünüyorum. G-Sync takıntınız yoksa C24G1 alıp Freesync üzerinden G-Sync kullanmanızı öneririm.
Bu fiyatlar benim bütçemi aşar yinede teşekkür ederim27 inçSamsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) Fiyatı
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
32 inç![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Yorumun için teşekkürler ancak 75hz 2060 süpere düşük gelir diye düşünüyorumAcer VG270BMIIX’e bakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.