RTX 2060 Super Minecraft Kasıyor

focus_57

Centipat
Arkadaşlar ekran kartı 2060 Super. Geçen gün sürücü güncellemesi yaptım, ve Minecraft kasmaya başladı. Önceden sorun yoktu. Diğer oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok. Sürücülerle alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeden önceki sürümü kur. Veya bazen Minecraft, grafik kartını değil de harici ekran kartını kullanabiliyor. Minecraft 'a girin F3 basın, yazılar çıkacaktır sağ tarafta işlemci ile ekran kartı isimleri olacak. Ekran kartı ismi rtx 2060 super ise sorun sürümdedir. Eğer ekran kartı olarak başka isim varsa Minecraft 'ı RTX 2060 Super ile çalıştırmanın yollarını ara.

Güncellemeden önceki sürümü kur. Veya bazen Minecraft, grafik kartını değil de harici ekran kartını kullanabiliyor. Minecraft 'a girin F3 basın, yazılar çıkacaktır sağ tarafta işlemci ile ekran kartı isimleri olacak. Ekran kartı ismi rtx 2060 super ise sorun sürümdedir. Eğer ekran kartı olarak başka isim varsa Minecraft 'ı RTX 2060 Super ile çalıştırmanın yollarını ara.
2060 superi görüyor. Sadece Minecraft'ta sorun var onun için eski sürücüleri yüklemeye değmez bence ilerki güncellemede düzelir sanırım

AMD'de yaşanmıştı bu bendede, Minecraft değil ama kurduğunuz son sürüm WHQL değilse geriye dönün. Çünkü bu driveri kurduğunuzda çıkan bir sorun.

WHQL sürücü değil ise onu kaldırın ve en güncel WHQL sürümü kurun derim.
WHQL sürücü mü bilmiyorum ama zaten direkt geforce experience den güncelledim
AMD'de yaşanmıştı bu bendede, Minecraft değil ama kurduğunuz son sürüm WHQL değilse geriye dönün. Çünkü bu driveri kurduğunuzda çıkan bir sorun.
WHQL olduğunu nasıl anlayabilirim zaten direkt geforce experience dan güncelledim

WHQL sürücü mü bilmiyorum ama zaten direkt GeForce Experience'den güncelledim

WHQL olduğunu nasıl anlayabilirim zaten direkt GeForce Experience'dan güncelledim

DxDiag'a girin. Ekran sekmesine girin ve sağ üst taraftaki WHQL ile başlayan başlığın kaşısında evet diyorsa WHQL, hayır diyorsa beta sürücüdür.

Arama çubuğuna dxdiag yazın ve çalıştırın. Alttaki çubuk dolunca yukarıdan Ekran sekmesini seçin. Önünüze gelecek pencerenin sağ üst kısmında WHQL logolu olup olmadığı yazar.

Sadece Minecraft
2060 superi görüyor. Sadece Minecraft'ta sorun var onun için eski sürücüleri yüklemeye değmez bence ilerki güncellemede düzelir sanırım
1-) Windows tuşuna bas.
2-) Sağda sekme çıkacaktır. Oraya " dxdiag " yaz tırnaksız şekilde. Enter 'a bas
3-) Attığım fotoğrafta dxdiag var. Orada üst kısımlarda "Ekran" var ona bas.
4-) Attığım fotoğrafta sağ üst kısımdaki kutuda "WHQL Logolu" var.

Dosya Ekleri

• gdgdf.PNG
    gdgdf.PNG
    102,2 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı