RTX 2060 Super monitör tavsiyesi ViewSonic VX2458-C-mhd?

ViewSonic yerini en mantıklı tercih bu gibi duruyor o halde. Birde iade etmenizin tam sebebi neydi. Malzeme kalitesi olarak mı yoksa görüntü açısından mı ?
Işık sızması yüzünden sıfırı geldi. Onda daha çok sızma oldu ve servise gidip geldiğinde ölü piksel oluştu. Kendi hataları olduğu için iade aldılar ama iadeyide kvk değil Viewsonic tr ile görüşerek hallettim. Kvk servis konusunda iğrenç.

Merhabalar hocam imzamdaki sistemi kullanmaktayım. Cumartesi günü vatana gidip Samsung CRG50 144 hz 4 ms (gtg) VA panel Curved monitör aldım. 1099 TL idi 6 taksit çektirdim. Monitörü eve geldim kurdum. Orada da test etmiştik ölü piksel falan. Evde de kurdum bir problem yaşamadım. Işık sızması OLED olmayan hemen hemen her monitörde illaki olur. Bunu modlar ve siyah ayarlarıyla da ayarlayabilirsiniz. Şahsen herkes MPRT 1ms GTG 4-5 ms olan monitörlere bakıyor. Fakat ben GTG 1-4 ms'yi bir çok kişinin farkını hissedebileceğini düşünmüyorum. Velev ki mprt 1 ms yazanlar yazılım ile gözükse de GTG olarak bakıldığında çoğu 1 ms yazanlar gtg süreleri 4-5-6 gibi. AOC G2U ips panel ile C24G1 modelleri vardı aklımda. Orada onlara da baktım. İPS panelin renkler VA'ya göre bir nebze canlı olsa da ekranı berrak gelmedi bana. C24G1 ise VA Panel AOC modeliydi oda 1380 civarıydı sanırım fakat samsungla yan yana baktığımda bunun görüntüsü daha hoşuma gitti ve aldım. Öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı