Enis KELEŞ
Centipat
Evet daha iyi seçim. Şu anda C24G1 kullanıyorum. XG2405'den bile daha kaliteli.
Tavsiye için teşekkür ederim. Peki G-Sync olmamasının bir dezavantajını yaşar mıyım RTX 2060 Super ile ?
Evet daha iyi seçim. Şu anda C24G1 kullanıyorum. XG2405'den bile daha kaliteli.
Free-Sync kullanabiliyorsunuz.Tavsiye için teşekkür ederim. Peki G-Sync olmamasının bir dezavantajını yaşar mıyım RTX 2060 Super ile ?
Işık sızması yüzünden sıfırı geldi. Onda daha çok sızma oldu ve servise gidip geldiğinde ölü piksel oluştu. Kendi hataları olduğu için iade aldılar ama iadeyide kvk değil Viewsonic tr ile görüşerek hallettim. Kvk servis konusunda iğrenç.AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync FullHD DPport HDMI Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ViewSonic yerini en mantıklı tercih bu gibi duruyor o halde. Birde iade etmenizin tam sebebi neydi. Malzeme kalitesi olarak mı yoksa görüntü açısından mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.