RTX 2060 Super R5 5600 sistem vs ASUS TUF Gaming A15

(Masaüstü) RTX 2060 Super + Ryzen 5 5600 16 GB RAM vs (laptop) RTX 4060 16 GB RAM ve R7 7735HS https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004BN7CJ bu laptop. Hangisi daha iyi performans verir? Masaüstü şu anki bilgisayarım laptopa geçmeyi düşünüyorum ama performans farkı arada çok yoksa geçmek istemiyorum.

Bu devirde alınma bilgisayar diyeceğim de ileride nolucağı belli değil o bütçeye masaüstü bak bence

Halihazırda masaüstü var zaten. Okula götürmüyorum tabletim var onunla ders çalışıyorum.

Bütçem 33K ve civarları.
Okul veya seyahat durumun yoksa masaüstü alman performans açısından daha iyi olur.
Bu sistem iyidir.

Laptop istiyorsan, bunu alman daha mantıklı:

Okul veya seyahat durumun yoksa masaüstü alman performans açısından daha iyi olur.
Bu sistem iyidir.

4060'lı var 33e o daha iyi bence.

Yukarıda belirttiğim özelliklere sahip masaüstüm var zaten. Yeni bir masaüstü almam.
Dostum biz masaüstü tavsiyemizi verdik ille de laptop alacaksan 33k olan laptopu alabilirsin.

Troll müsün dostum sen?

Pardon yanlış anladım sanırım dediğini.

Yok hocam en başta da belirttim zaten. Masa üstüm var. Laptopla kıyaslıyorum.

Bu sistem iyidir.

Mesela buradaki laptop yukarıda yazdığım masaüstünden daha mı iyi performans veriyor?

Yok hocam en başta da belirttim zaten. Masa üstüm var. Laptopla kıyaslıyorum.

Mesela buradaki laptop yukarıda yazdığım masaüstünden daha mı iyi performans veriyor?

Hayır laptop masaüstünden daha fazla performans vermez arada devasa fark olmadığı sürece

leptop senin yapcağın işleri mobil hale getiriyor sadece ve ekstradan taşınabiliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı