Wraith Prism'de dahil.
Wraith Prism'de dahil.![]()
Ben sanırım çok safım.
Maalesef. Bilgisayar için bir bütçen varsa onu yazıp genel bir konu açman senin için daha sağlıklı ve güvenli olur. Bu şekilde kaybolursun veya dolandırılırsın.
Ben daha kendi kumbaramdaki parayı bilmiyorum nasıl PC için bütçe yazacağım?
Aç say onu da ben mi yapacağım, istiyorsunuz her şey kendiliğinden olsun.
@Ygit323 bunu ekran kartını RX 6600 yapıp alabilirsin. Bütçene monitör dahilse farklı bir konu açarsın, belki tek tek toplayanlar olur.
![]()
HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3200 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
10100F, RX6600 besler mi?
@Ygit323 bunu ekran kartını RX 6600 yapıp alabilirsin. Bütçene monitör dahilse farklı bir konu açarsın, belki tek tek toplayanlar olur.
![]()
HAQQUS-GGWP! / i3-10100F / RTX 3050 / 16 GB 3200 MHz DDR4 / 256 GB SATA SSD GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.