RTX 2060 Super ve Ryzen 7 3800X sistem nasıl?

shankss0102

Centipat
Arkadaşlar sistem topladım ne düşünüyorsunuz böylece almayı düşünüyorum sıvı soğutma almadım ilerde alırım diye işlemcide ekran kartında vs. ısınma problemi yaşar mıyım oyun performansı nasıl olur anakart oyun için ideal midir parçalar ilişkisi nasıldır RAM anakart ilişkisi hakkında yorum yapar mısınız?

pc 1.jpg
pc2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Windows için o kadar para vermeyin key alıp geçin.

2- Vatan üzerinden almayın.

15.000 Tl'ye topladığım sistemler bile daha iyi 18.000-19.000 Tl'ye çok daha iyi bir sistem toplarım.

Neden Vatan üzerinden almayım ayrıca monitörü çıkarıp işlemciyi düşürdüğüm zaman Windows'u saymıyorum sadece sistem Windows 10 olsun diye koydum sistem öylece 14.000TL bandında oluyor.

ASUS'dan şaşmam bu saatten sonra çoğu markadan ağzım yandığı için şu zaman kadar ekran kartına takılıyorsan daha fazla param yok 2080 alacaktım işlemci ile sorduğum soru aşırı yük altında sıkıntı çıkarır mı tarzındaydı bende biliyorum adı sanı duyulmamış parçaları ucuz diye almayı. Anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım N11 Gittigidiyor tarzı sitelerden alışveriş yapmak tercihim değil bu arada Vatan üzerinden neden almayım hala söylemediniz.

Benim söylemek istediğim parça uyumlulukkları sistemde sıkıntı yaşar mıyım gelecek de belki son çıkan ekran kartı takmak isteyeceğim performans alır mıyım?

ASUS'dan şaşmam bu saatten sonra çoğu markadan ağzım yandığı için şu zaman kadar ekran kartına takılıyorsan daha fazla param yok 2080 alacaktım işlemci ile sorduğum soru aşırı yük altında sıkıntı çıkarır mı tarzındaydı bende biliyorum adı sanı duyulmamış parçaları ucuz diye almayı.
Sizin duymadığınız markalar.

Vatan üzerinde sistem toplarsanız gidip RTX 2080 Super sistem yerine RTX 2060 Super alırsınız.

Sistem hakkındaki düşünceleriniz nedir?

O işlemci fazla. Ekran kartı tercihi daha iyi yapılabilir. Kasa-Güç kaynağı aşırı pahalı. Windows için ödenen miktar nedir öyle?

Paranızı har vurup harman savurmak istiyorsanız alın ama "Çok iyi sistem." denmesini beklemeyin.

O işlemci fazla. Ekran kartı tercihi daha iyi yapılabilir. Kasa-güç kaynağı aşırı pahalı. Windows için ödenen miktar nedir öyle?

Paranızı har vurup harman savurmak istiyorsanız alın ama "çok iyi sistem." Denmesini beklemeyin.

Windows mevsuzu tam sistem böyle demek için ekledim bende biliyorum Key alıp internetten indirmesini.

AMD Ryzen 5 alacağım Xigmatek Beast 4X RGB fanlı X-Power 650W 80 Plus mid Tower kasayı koyayım.
2080 Super koyayım nasıl olur?

Ben danışıyorum değil mi neden yargılayıcı cümlelerle konuşuyorsunuz şunu ekle bunun yerine bu daha güzel vs. yorumlar daha hoş olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı