RTX 2060 Super ve Ryzen 7 3800X sistem nasıl?

Ryzen 3700X ile 3800X arasında çok fark yok zaten bütçe yetiyorsa alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kısaca gerek yok benim önerim 3700X.

Umarım bir sıkıntı yaşamazsınız hayırlı olsun.

Ryzen 3700X ile 3800X arasında çok fark yok zaten bütçe yetiyorsa alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kısaca gerek yok benim önerim 3700X.

Umarım bir sıkıntı yaşamazsınız hayırlı olsun.

Teşekkür ediyorum.
Önerdiğiniz sistemi alacağım.

Şu merakımı da giderin daha fazla rahatsız etmeyeceğim.

Benim bahsettiğim sistemdeki parçalar kalite olarak nasıldır pahalılığına mı takıldınız.

Şöyle soruyum bahsettiğiniz ekran kartı ve anakartla değiştirip benim gösterdiğim sistemi nasıl olur? Aklımda keşke kalmasın diye soruyorum.

Son düzenleme:
Şu merakımı da giderin daha fazla rahatsız etmeyeceğim.

Benim bahsettiğim sistemdeki parçalar kalite olarak nasıldır pahalılığına mı takıldınız.
Geç oldu kusura bakamayın.

Zaten kalite olarak benzer sistemler oldu özellikle anakart ve kasayı iyi ki almışım diyeceksiniz.

Tüm ışıklı parçalar uyumlu şekilde çalışacak 😀

Geç oldu kusura bakamayın.

Zaten kalite olarak benzer sistemler oldu özellikle anakart ve kasayı iyi ki almışım diyeceksiniz.

Tüm ışıklı parçalar uyumlu şekilde çalışacak 😀

Benim için RGB olsa da olur olmasa da olur benim için ilerde ben ilerde atıyorum 2080 üzerinde ekran kartı çıkar değiştirmek istediğimde bunu yapmaya elverişli olması, sağlam uzun ömürlü olması bazı sitelerde isim vermeyeceğim alışveriş yapan arkadaşlarımın kredi kartları boşaltıldı Vatan'dan o yüzden almak istedim Vatan'dan.

Kötü bir olay olmuş geçmiş olsun😕

Koyduğum ekran kartı 2080 Super.

Parçaları RGB olsun diye seçmedim ama herhangi bir aparat olamdan ekran kartının güzelliğini görmek güzel olur 🙂Boşuna mı veriyoruz Strix'e o kadar para?

İleride 4. nesil bir güçlü bir AMD işlemciye güncelleyebilirsiniz aynı şekilde ekran kartı konusunda 3700X üzmez diye düşünüyorum hem sıvı soğutma var sıkıntı olmaz.

3800X yerine sıvı soğutma+3700X daha mantıklı açıkçası göreceğiniz gibi fark çok az.

Sıvı soğutma işlemciyi ağır yüke sokacak ve OC yapmak istediğiniz zaman avantajını göstericek. İleride işlemci zayıf gelmeye başladığı zaman OC konusunda sıkıntı olmaz kısaca hem 3700X için hem ileride alacağınız işlemci için.

Yaklaşık 250 TL fiyat farkı var sorun değilse 3800X alırsanız kafanız rahat olur.

Birde PSU'yu 850W alırsanız kafanız rahat olur tamamen.

Kafanız karışmaması için yaklaşık 19.500 TL civarı olan 3800X ve 850W PSU:

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı