RTX 2060 Super ve Ryzen 7 3800X sistem nasıl?

Windows mevsuzu tam sistem böyle demek için ekledim bende biliyorum Key alıp internetten indirmesini.

AMD Ryzen 5 alacağım Xigmatek Beast 4X RGB fanlı X-Power 650W 80 Plus mid Tower kasayı koyayım.
2080 Super koyayım nasıl olur?

Siz öncelikle maksimum bütçenizi sunun, Vatan Bilgisayar dışında alışveriş yapmak için karar verin, ondan sonra öneri talep edin. Böyle çok verim alınamaz.

Not: Eklemeyi buradan yapmanızı önermiyorum çünkü. Dikkat ederseniz bütçenizi en optimum şekilde kullanmak için yorum yapıyorum. Kendime sistem topluyormuş gibi yaklaşıyorum. Çoğu forum üyesi de aynı şekilde yaklaşacaktır.

Son düzenleme:
Siz öncelikle maksimum bütçenizi sunun, Vatan Bilgisayar dışında alışveriş yapmak için karar verin, ondan sonra öneri talep edin. Böyle çok verim alınamaz.

Monitör dahil Max 19.000TL maksimum bütçem.
Ben Vatan aşığı biri değilim bazı sitelerden ağzım yandığı için ve bazı olaylara şahit olduğum için 3 kuruş fazlasına bakmak istemiyorum.

Monitör hariç 16.500-17.000 TL:
(Anakart denildiği zaman akla ilk gelecek markaya bir şey demezsiniz umarım)
(Asus olsun)
veya
(Rampage ile aynı kefeye koymayın)
(Çoğu kişi tarafından Arctic LIQUID FREEZER II serisi en fiyat performans AM4 soğutucu olarak gösteriliyor)

Bu anakartı.
ASUS ROG STRIX X570 F GAMING.
Bu Power'ı.
Corsair RM750 80+ Gold.
Bahsettiğiniz ASUS 2080 Super ekran kartını.
Ve ryen 3700X ile değiştirdiğim zaman ve Vatan'dan almassam görüşünüz ne olur?
Ve daha uygun bir kasa alınca.

Ayrıca benim söylemek istediğim şuydu işlemci şunun için olmaz bu bunun için daha iyidir atıyorum bu anakartın bu eksi yanı var şunu alsan daha mantıklı şeklindeydi. Vatan'a taktınız Windows'a taktınız.

Asus anakart ile diğer parçalar aynı kalacak şekilde öneririm tam bir görsel şölen oldu hem.

Monitör olarak 2K 144Hz bir monitör alınabilir:

Sizin bahsettiğiniz anakartı alıp benim bahsettiğim sistemden mi bahsediyorsunuz anlayamadım söylemek istediğinizi bilgisayar başında bana saydırmayın özel bir durum yüzünden algı ve hafıza problemi yaşıyorum.
Asus anakart ve ekran kartı ile benim attığım şekilde alın.

Konuyu bağlıyorum o zaman benim attığım sistemde sizin attığınız anakart ve ekran kartı ile değiştiriyorum Vatan'dan almıyorum en ucuz neredeyse oradan alıyorum doğru anladım değil mi?
Ben en ucuz yerleri attım son hali şu şekilde:
(Rampage ile aynı kefeye koymayın)

Teşekkür ediyorum son bir soru soracağım benim bahsettiğim sistemdeki parçalar kalite olarak nasıldır pahalılığına mı takıldınız merakımdan soruyorum sadece ve neden Ryzen 7 3800X değil de 3700X'i bunu da biraz açar mısınız sizi yoruyorsam özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı