RTX 2060 Super ve Ryzen 7 3800X sistem nasıl?

Sistemi siz toplayacaksınız yalnız.

OC pek sayılmaz ya o iş kafam rahat olsun derseniz RAM MHz konusunda ASRock alın Prime biraz düşük segment kalıyor.

Yani ben sadece oyun oynayacağım 7 gün 24 saat boyunca da oynayacak da değilim yayıncıda değil benim için 5 yıl önceki anakart bile üst segmenttir o kadar geride kaldım ben kafam estiğinde oyuna gireyim yüksek grafiklerde oynayayım kapatayım işime gücüme bakayım kafasındayım. Kaldı ki X570 sınıftan bahsediyoruz yanılıyor muyum zaten üst segment kartlar. İçime sinmeside önemli bir olay tabii ki de.

Dosya Ekleri

• aaaa121313.jpg
    aaaa121313.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 29
X570 giriş seviyesi kartlar bunlar, üst seviye kartlar Taichi, Aorus Master, MSI MEG ACE, ROG Crosshair gib anakartlar üst seviye.

Pro ile F arasında ses kartı hariç göze çarpan bir şey yok tercih sizin ama ben ne öneririm derseniz ASRock X570 Taichi.

En iyisi X570-E modeline kadar hepsinin VRM'leri aynı olduğu için (Sayı farkı var ama performans olarak benzer sonuçlar almışlar ve sizin için pek önemli sayılmaz) en iyisi gereksiz masraf yapmayıp Prime X570-P almak en iyisi.
Sıvı soğutma olarak Silverstone daha mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı