RTX 2060 Super Ventus vs Armor vs Gaming X

xhannn

Decapat
Aşağıdaki 4 kart arasında kararsız kaldım. Ventus ve Armor modelinin sıcaklık sorunları olduğunu duydum. Aynı şekilde RX5700 için de ısınıyor diyorlardı.
Bu kartlardan herhangi birini kullanan arkadaşlar sıcaklık değerlerini paylaşabilir mi?

MSI RTX 2060 Super Ventus GP OC
MSI RTX 2060 Super Armor OC
MSI RX5700 GAMING X

Bunların ısınması beni korkuttuğu için aklımda bir yerde MSI RTX 2060 Gaming Z de duruyor.

Hocam birkaç yerde RX5700 Gaming x'in 75-80 dereceleri gördüğünü okumuştum.

Ekran kartı için max 3400 TL ayırabiliyorum.
75-80 derecelere çıkabilir tabii ki çok zorlanırsa ama şunu bilin ki o dereceler hiç sorun değil . Şahsen 2080 TI GAMING X TRIO ile 85 dereceyi görmüş biri olarak söylüyorum. Ayrıca ekran kartını iade ettim görüntü kesme sıkıntısından dolayı

75-80 derecelere çıkabilir tabii ki çok zorlanırsa ama şunu bilin ki o dereceler hiç sorun değil . Şahsen 2080 TI GAMING X TRIO ile 85 dereceyi görmüş biri olarak söylüyorum. Ayrıca ekran kartını iade ettim görüntü kesme sıkıntısından dolayı
Hocam bir de rx 5700 Gaming x ve Ryzen 5 3600 işlemci 1080p'de darboğaz yapar mı?

3430 tl (Gigabyte Windforce OC daha ucuza bulunabilir)

3330 tl

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı