RTX 2060 Super vs AMD 5700XT

Coil Whine sorunu Nvidia'ya özel değil. Her kartta olabilir. GTX 970 modelinde çok yaygındı bu sorun. 2060 ve 1660 Windforce modellerinde de hem coil whine hem ısınma sorunları olduğu için Webtekno hazır sistemlerindeki Windforce modelini OC olana çevirmişti.

Ben kendim karar veremiyorken sana şunu al diyemem.

Montaj render konusunda hangisi daha başarılı bilemiyorum ama bu işlerle uğraşıyorsanız üstüne oyun oynayacaksanız daha sorunsuz bir kart almak bana daha mantıklı geliyor. Çünkü herhangi bir sıkıntıda işleriniz de aksayacaktır. Servise götür getir vs meşakkatli işler olur.

İlla sorun olacak diye de bir şey yok elbette. Ancak daha meşakkatli olduğu gerçek. Belki yüzde 10 veya yüzde 20 bilemiyorum.

MSI Gaming X 3060 TL'ye inmiş bir ara. Belki tekrar inerse düşünürüm. Açıkçası böyle büyük indirimler olursa gözümü karartabilirim. MSI alınmaz diyen de var Sapphire alınmaz diyen de Ancak bu ikisine güzel indirim gelirse aklım gidebilir bilemiyorum. En kötü 14 gün içinde iyice test edip olmazsa iade ederim diye düşünüyorum.

yada belki şuna güzel bir indirim gelirse.

Aynı şey Nvidia kartları için de geçerli olabilir. İndirim kovalamadan alınabilir seviyede değiller maalesef.

Aynen öyle vatanın indirimini bekliyorum sapphire de Bi tane olumsuz yorum görmedim ben yaw, vatan %18 indirime girerse oem parçalarda 3.300 lere düşüyor sapphire 5700xt nitro, şans diyip ya bunu ya da 2060 super den birini tercih edicem artık, nvidia kaliteli falan tamam ama xt ile aralarında ciddi fps ve MHZ farkı var

Birisi Vatanda şöyle yorum yapmış.

Sapphire Nitro+ modeli ile kararsız kaldım anca servis garantisi yüzünden MSI de karar kılarak aldım.

MSI kart hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca garanti servis vs konusunda daha mı iyi?

Bir de benim için taksite vade farkı eklenmemesi önemli. Mesela itopya da genelde vade farkı ekleniyor. Vatan, hepsiburada, gittigidiyor, n11 de falan vade farksız seçenekler görüyorum.

Birde yanında verilen hediyeleri de unutmamak lazım

MSI ayrıca kartı kayıt ettirip yorumu eklersek 25 dolar steam kodu veriyordu en son halen devam ediyor galiba. Ben anakart ve monitör için toplam 50 dolar kod almıştım.

Son düzenleme:
RX 5700 XT'nin rakibi RTX 2070S zaten, 2060S'de RTX açarsan FPS yerlerde sürünür. Tavsiyem 5700 XT.

RX 5700 XT'nin rakibi RTX 2070S zaten, 2060S'de RTX açarsan FPS yerlerde sürünür. Tavsiyem 5700 XT.
Evet mantıklı olacak sanırım, ciddi fps farkı var çünkü, hep amd kullandım beni Bi kere bile üzmedi aslında 5 senelik bilgisayarımdan geçiyorum şimdi bu sisteme, herhalde kararım xt den yana olacak, Allah utandırmasın.

RX 5700 XT alın bence. Sorunlar çıkıyor sürekli diyorlar da bunlar ilk çıktığın da fazlaydı şimdi azaldı ben konu açtım alanlarla ilgili pek sorun yaşayan olmamış bence biraz abartıyorlar ilk çıktığında illaki bir çok sorunu olur zamanla düzelir.
Aldığınızda aradan biraz zaman geçince açtığım konuya yorum yapabilir misiniz ? RX 5700 ve RX 5700 XT ekran kartınızdan memnun musunuz? - Technopat Sosyal

Tabi ki memnuniyetle, zaten bu konuda video da çekmeyi düşünüyordum, incelemesini performans testlerini herşeyini yaparım yazarım, ama vatan ne zaman KDV indirimi gelecek bilmiyorum, burayı takipte kalıcam ama mutlaka yazarım da mesajdaki konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…