Peki kararım hangisinden yana olmalı sence? Kesinlikle marka takıntım vs yok nvidia da olur amd de ama bilgisayarı sadece oyun için değil montaj ve render işleriyle de uğraşıyorum, 5-6 sene götürmesi için nvidia 2060s mi seçmeliyim xt yi mi? Nvidia da coil whine sorunları duydum Bi ara
Aynen öyle vatanın indirimini bekliyorum sapphire de Bi tane olumsuz yorum görmedim ben yaw, vatan %18 indirime girerse oem parçalarda 3.300 lere düşüyor sapphire 5700xt nitro, şans diyip ya bunu ya da 2060 super den birini tercih edicem artık, nvidia kaliteli falan tamam ama xt ile aralarında ciddi fps ve MHZ farkı varBen kendim karar veremiyorken sana şunu al diyemem.
Montaj render konusunda hangisi daha başarılı bilemiyorum ama bu işlerle uğraşıyorsanız üstüne oyun oynayacaksanız daha sorunsuz bir kart almak bana daha mantıklı geliyor. Çünkü herhangi bir sıkıntıda işleriniz de aksayacaktır. Servise götür getir vs meşakkatli işler olur.
İlla sorun olacak diye de bir şey yok elbette. Ancak daha meşakkatli olduğu gerçek. Belki yüzde 10 veya yüzde 20 bilemiyorum.
MSI Gaming X 3060 TL'ye inmiş bir ara. Belki tekrar inerse düşünürüm. Açıkçası böyle büyük indirimler olursa gözümü karartabilirim. MSI alınmaz diyen de var Sapphire alınmaz diyen deAncak bu ikisine güzel indirim gelirse aklım gidebilir bilemiyorum. En kötü 14 gün içinde iyice test edip olmazsa iade ederim diye düşünüyorum.
![]()
MSI RX 5700 XT GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RX 5700 XT GAMING X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
yada belki şuna güzel bir indirim gelirse.
![]()
Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 11293-03-40G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 11293-03-40G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 11293-03-40G 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 8.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı şey Nvidia kartları için de geçerli olabilir. İndirim kovalamadan alınabilir seviyede değiller maalesef.
Aynen öyle vatanın indirimini bekliyorum sapphire de Bi tane olumsuz yorum görmedim ben yaw, vatan %18 indirime girerse oem parçalarda 3.300 lere düşüyor sapphire 5700xt nitro, şans diyip ya bunu ya da 2060 super den birini tercih edicem artık, nvidia kaliteli falan tamam ama xt ile aralarında ciddi fps ve MHZ farkı var
RX 5700 XT'nin rakibi RTX 2070S zaten, 2060S'de RTX açarsan FPS yerlerde sürünür. Tavsiyem 5700 XT.Peki kararım hangisinden yana olmalı sence? Kesinlikle marka takıntım vs yok NVIDIA'da olur AMD'de ama bilgisayarı sadece oyun için değil montaj ve render işleriyle de uğraşıyorum, 5-6 sene götürmesi için NVIDIA 2060S mi seçmeliyim XT'yi mi? NVIDIA'da Coil Whine sorunları duydum bir ara.
Evet mantıklı olacak sanırım, ciddi fps farkı var çünkü, hep amd kullandım beni Bi kere bile üzmedi aslında 5 senelik bilgisayarımdan geçiyorum şimdi bu sisteme, herhalde kararım xt den yana olacak, Allah utandırmasın.RX 5700 XT'nin rakibi RTX 2070S zaten, 2060S'de RTX açarsan FPS yerlerde sürünür. Tavsiyem 5700 XT.
Zaten bende yazın rx 5700 xt sistem toplıcamEvet mantıklı olacak sanırım, ciddi fps farkı var çünkü, hep amd kullandım beni Bi kere bile üzmedi aslında 5 senelik bilgisayarımdan geçiyorum şimdi bu sisteme, herhalde kararım xt den yana olacak, Allah utandırmasın.
Tabi ki memnuniyetle, zaten bu konuda video da çekmeyi düşünüyordum, incelemesini performans testlerini herşeyini yaparım yazarım, ama vatan ne zaman KDV indirimi gelecek bilmiyorum, burayı takipte kalıcam ama mutlaka yazarım da mesajdaki konuyaRX 5700 XT alın bence. Sorunlar çıkıyor sürekli diyorlar da bunlar ilk çıktığın da fazlaydı şimdi azaldı ben konu açtım alanlarla ilgili pek sorun yaşayan olmamış bence biraz abartıyorlar ilk çıktığında illaki bir çok sorunu olur zamanla düzelir.
Aldığınızda aradan biraz zaman geçince açtığım konuya yorum yapabilir misiniz ? RX 5700 ve RX 5700 XT ekran kartınızdan memnun musunuz? - Technopat Sosyal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.