RTX 2060 Super vs RTX 2070

NVIDIA da son zamanlarda AMD kadar satsaydı benzer bir tablo ortaya çıkardı, yanlış bir çıkarımdasınız.
Burada çoğu kişi AMD önerisi çok aldığı için tercih ediyorlar ve sonunda üzülüyorlar, benim çevremdeki herkes NVIDIA kullanmakta ve memnunlar. Hepsi de güncel kartlar. Bizzat AMD öneren biri olarak artık ekran kartında 2 kere düşüneceğim çünkü kendim önerdiğim kartı aldım ve tam bir fiyaskoydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda çoğu kişi AMD önerisi çok aldığı için tercih ediyorlar ve sonunda üzülüyorlar benim çevremdeki herkes Nvidia kullanmakta ve memnunlar ve hepside güncel kartlar bizzat AMD öneren biri olarak artık Ekran Kartında 2 kere düşüneceğim çünkü kendim önerdiğim kartı aldım ve tam bir fiyaskoydu.
Kendiniz demektesiniz, sizin çevrenizde memnunlar, yoksa forumları düzgün gezerseniz tonla nvidia ile sorun yaşayan da var. Elbette ki son zamanlarda AMD kullanıcısı sayısı fazlasıyla arttığı için sorunlar görmek normal.

Kendiniz demektesiniz, sizin çevrenizde memnunlar, yoksa forumları düzgün gezerseniz tonla nvidia ile sorun yaşayan da var
Bi örnek verebilirmisiniz? Recel Baltaş bile sıkıntılı dedi. Sizin tarafınız belli oluyor zaten AMD ama AMD'ye dahil RX serisi Ekran kartı kullanmıyorsunuzdur kesin.570 ve sonrası.
Şuna bak AMD good ne ya? Çıldırıyorum. 😂
Sen en iyisi "İs the Best" yaz. 😂

Bi örnek verebilirmisiniz? Recel Baltaş bile sıkıntılı dedi. Sizin tarafınız belli oluyor zaten AMD ama AMD'ye dahil RX serisi Ekran kartı kullanmıyorsunuzdur kesin.570 ve sonrası.
Şuna bak AMD good ne ya? Çıldırıyorum. 😂
Sen en iyisi "İs the Best" yaz. 😂
Kusuruma bakmayın, Cem Yılmaz olduğunuzu bilmiyordum, kariyeriniz oldukça güzel açıkçası, yolunuz açık olsun.

Herkesin kendi ihtiyacı, kendi bütçesi ve kendi kullanım amacı vardır. Ben 10 yıl çalışan bir AMD eski adıyla ATİ ekran kartı görmedim. Ama kendi kullandığım Sparkle Calibre 8500 GT yi 12 yıldır kullanıyorum. Ben bu kartı yüzde 15 OC ile stabil kullandım. Fanı sorun çıkardı değiştirdim. Takarken oturtamadım ve kart 128 dereceyi gördü o halde hala çalışıyor. Ofisimde CAD programları için topluyorum sistemi ve benim gibi düşünen çevremdeki herkes Nvidia aliyor. Bir kişi AMD aldı (580). Benim ekran kartını seçerken onunki sorun yarattı garantiye gönderdi. Yani sonuç olarak stabilite isteyen (ki bu kartla çalışırken para kazanıyorum) Nvidia alır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı