RTX 2060 Tabanlı Sistem Toplama

İnceleyeceğim, birde 10xx ekran kartları sizce hala mantıklı mı, RTX gibi bir teknoloji gelmişken?
Şöyle aslında eğer ekran kartına 3500 TL ödeyeceksiniz direk msi rtx 2070 armor alın 3700 TL gibi bir fiyata sahip. Armor diye kafanız ağrımaz. Gtx 10xx serisinde olan armoru bayağı geliştirdiler. Ama gtx 1080 almak hala mantıklı kesinlikle alınmamalı denilmez ama rtx olması iyidir yani.
Ben @Pantheon hocamı etiketleyeyim siz de tam olarak bütçenizi belirtin o yardımcı olacaktır.

Şöyle aslında eğer ekran kartına 3500 TL ödeyeceksiniz direk msi rtx 2070 armor alın 3700 TL gibi bir fiyata sahip. Armor diye kafanız ağrımaz. Gtx 10xx serisinde olan armoru bayağı geliştirdiler. Ama gtx 1080 almak hala mantıklı kesinlikle alınmamalı denilmez ama rtx olması iyidir yani.
Ben @Pantheon hocamı etiketleyeyim siz de tam olarak bütçenizi belirtin o yardımcı olacaktır.
Tamamdır sağolun. bütçem en fazla 9800tl.

Son düzenleme:
Bu sisteme bir de RTX 2060 eklerseniz mis gibi olur. Monitör, ekipman dahil bu fiyata. Yalnız parçalar birbirine uyumlu mu bilmiyorum, seçtiğim RAM uyumlu olmayabilir anakarta mesela ve bundan dolayı RAM vaat ettiği hızın altında çalışabilir. Araştırılmasında fayda var. Küçük bir oynamayla uyumlu hale getirtilir zaten.

Daha kaliteli olsun istiyorsanız işlemciyi Ryzen 5 2600x, anakartı Asus x470 modeline yükseltebilirsiniz.

Daha bütçe dostu olsun istiyorsanız anakartı Asus B450m-A, kasayı Dark N10 Pro, SSD diski Adata Su650 240 GB veya 120 GB modeline, HDD diski 1 TB'ye düşürebilirsiniz. Ekipmanlar da sizin bileceğiniz iş, bence güzel. Monitörü düşürmeyin ama, Samsung iyidir.
Screenshot_2019-01-16-15-24-40-1.jpeg

Bu sisteme bir de RTX 2060 eklerseniz mis gibi olur. Monitör, ekipman dahil bu fiyata. Yalnız parçalar birbirine uyumlu mu bilmiyorum, seçtiğim RAM uyumlu olmayabilir anakarta mesela ve bundan dolayı RAM vaat ettiği hızın altında çalışabilir. Araştırılmasında fayda var. Küçük bir oynamayla uyumlu hale getirtilir zaten.

Daha kaliteli olsun istiyorsanız işlemciyi Ryzen 5 2600x, anakartı Asus x470 modeline yükseltebilirsiniz.

Daha bütçe dostu olsun istiyorsanız anakartı Asus B450m-A, kasayı Dark N10 Pro, SSD diski Adata Su650 240 GB veya 120 GB modeline, HDD diski 1 TB'ye düşürebilirsiniz. Ekipmanlar da sizin bileceğiniz iş, bence güzel. Monitörü düşürmeyin ama, Samsung iyidir.Eki Görüntüle 360372
Sistem güzel olmuş, çevre birimlerine sahibim o yüzden onları eklemeyeceğim teşekkür ederim

Herkes neden AMD öneriyor? i5 9600k oyunlarda r5 2600x den çok daha fazla performans veriyor.
Çünkü 9600k+anakart+ soğutucu 3300 TL demek.
Ryzen 2600x+b450 anakart 2300 TL demek.
Aradaki 1000 TL ekran kartına yatırılıp RTX2070 alınır mesela. Ya da başka şeyler yapılır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı