Kasa çok sesli çalışıyor mu ? Sıcaklık değerleri nasıl ? PSU sıkıntısı var mı ?öneririm, kullanıyorum ve gayet memnunum.![]()
Corax Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kasa gayet sessiz şahsen ve soğutması çok iyi.Kasa çok sesli çalışıyor mu ? Sıcaklık değerleri nasıl ? PSU sıkıntısı var mı ?
Teşekkürler. Sizin önerdiğiniz sistemi sipariş verdim monitör ile birlikte.Kasa gayet sessiz şahsen ve soğutması çok iyi.
Ekran kartı uzun süre %90+ kullanım da 76-77 dereceyi geçmiyor max değerler bunlar.
Steam PUBG oynuyorum 90+ FPS değerleri var. Monitör olarak da sizin listenize eklemiş olduğunuz AOC 24" 1 ms 144Hz monitör kullanıyorum, renklerin canlılığı vs çok güzel.
10 İş günü içerisinde gönderiyorlar benimkisi 8. iş günün de gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.Teşekkürler. Sizin önerdiğiniz sistemi sipariş verdim monitör ile birlikte.
render performansı nasıl acaba test etme şansınız oldu muöneririm, kullanıyorum ve gayet memnunum.![]()
Corax Bronze | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Malesef render işleriyle uğraşmıyorum açıkcası çok fazla, test edemedim.render performansı nasıl acaba test etme şansınız oldu mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.