RTX 2060 tabanlı sistem toplama

lilmem4

Centipat
Sinerji bilgisayardan böyle bir PC topladım, önerilerinizi bekliyorum.

Screenshot_20191007-171706.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu Adata SSD'lere ısınamadım bi türlü.Bütün hazır sistemlere yapıştırıyorlar.Fiyatı uygun olabilir ama bilemedim yani.

Kasa çok sesli çalışıyor mu ? Sıcaklık değerleri nasıl ? PSU sıkıntısı var mı ?
Kasa gayet sessiz şahsen ve soğutması çok iyi.
Ekran kartı uzun süre %90+ kullanım da 76-77 dereceyi geçmiyor max değerler bunlar.
Steam PUBG oynuyorum 90+ FPS değerleri var. Monitör olarak da sizin listenize eklemiş olduğunuz AOC 24" 1 ms 144Hz monitör kullanıyorum, renklerin canlılığı vs çok güzel.

Kasa gayet sessiz şahsen ve soğutması çok iyi.
Ekran kartı uzun süre %90+ kullanım da 76-77 dereceyi geçmiyor max değerler bunlar.
Steam PUBG oynuyorum 90+ FPS değerleri var. Monitör olarak da sizin listenize eklemiş olduğunuz AOC 24" 1 ms 144Hz monitör kullanıyorum, renklerin canlılığı vs çok güzel.
Teşekkürler. Sizin önerdiğiniz sistemi sipariş verdim monitör ile birlikte.

Teşekkürler. Sizin önerdiğiniz sistemi sipariş verdim monitör ile birlikte.
10 İş günü içerisinde gönderiyorlar benimkisi 8. iş günün de gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Güle güle kullanın, güzel sistem satın aldınız.
Bu arada not düşeyim sistemi hemen sipariş verdiyseniz ve m.2 ssd satın almadıysanız eğer m.2 ssd güncellemesi ile satın almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı