RTX 2060 ve i5-10400F sistem toplama

Bütçe
10500
Sistemin her şeyi hazır ve tek eksiği kasa. Topladığım sistemin ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum. Sisteme anakart koymayı orada unutmuşum. Seçeceğim anakart: MSI Z490-A PRO Intel Z490 Soket 1200 DDR4 4800(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Bu anakartı dün koymayı denediğimde oluyordu ama bugün denediğimde uyumsuz parça olarak görüyor sanırsam. Ekran kartı çıkmıyor uygun. Z serisi bir anakart alınır mı? Çünkü B ve H serilerinde maksimum 2666 MHz oluyor. Rampage monitörü değiştireceğim, kötü olduğunun farkındayım. Başka 144 monitör yoktu.

Eki Görüntüle 679228

Sistem bu. Önerilerinizi bekliyorum. Ve Vatan’dan almak zorundayım ailem internetten alışverişe izin vermiyor.

Tam 7000 TL iken İstanbul neomarin AVM'den bu sistemi aldım, yaklaşık 1 hafta oluyor ve aldığım ilk OEM sistemdi. İlk başta kasa hava akışı korkum vardı ama ekran kartı 72 derecenin üstüne çıkmadı, aklınıza gelebilecek her oyunu oynuyorum. Sistemde M.2 SSD'de cabası. Üstelik sizin de kötü dediğinizi anlamadığım o 144Hz IPS 1ms monitörü aldım. O fiyat bandına rakipleri VA iken ve arkadaşın önerdiği hem VA hem de 4ms. 1 haftadır kullanıyorum dediğim gibi sistemden aşırı memnunum. Şu an bile Akakçe'den yaklaşık 7500 TL fiyat çıkıyor. Son olarak, evet gelecek güncelleme anlamında biraz üzücü bir çünkü RAM değiştirmek için anakart değiştirmek gerekiyor.

20200922_223749.jpg

Bir de not ekleyeyim, Intel işlemcilerde RAM'lerin frekans değerleri AMD kadar önemli değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı