Y
Yunusemre3456
Ziyaretçi
Evet MSI model.
Zaten 9600K tek çekirdekte çok güçlü, OC yapmaya ne gerek var
Zaten 9600K tek çekirdekte çok güçlü, OC yapmaya ne gerek var
Güce olan açlığımdanEvet MSI model.
Zaten 9600K tek çekirdekte çok güçlü, OC yapmaya ne gerek var![]()
RTX 2060 ekran kartı ve i5 9600K işlemciye sahibim. Bu parçalar için anakart, kasa ve RAM tavsiyesine ihtiyacım var. İlginiz için şimdiden teşekkürler.(Bütçe sıkıntısı yok gereksiz lüksede kaçmak istemiyorum)
Tavsiyeniz için teşşekür ederim. Önerdiğin anakart bence işlemcime fazla. Ram tavsiyen hoşuma gitti listeme ekledim. Kasa tavsiyen içinde ben psu suz kasa arıyorum psum mevcut. Ve kasanın tasarımı hoşuma gittmedi ama ilgin için çok teşşekür ederim sağolasın.Anakart olarak ; https://www.itopya.com/asus-rog-str...el-soket-1151-ddr4-4266mhzoc-hdmi-dp-anakart/
Ram olarak ; GSKILL TRIDENT Z RGB LED DDR4-3000Mhz CL16 16GB (2X8GB) DUAL Fiyatı
Kasa olarak ; https://www.itopya.com/thermaltake-v200-600w-80plus-3x-pure-plus-rgb-fanli-midtower-gaming-kasa/
Bunları düşünebilirsiniz.
Tavsiyeniz için teşşekür ederim. Önerdiğin anakart bence işlemcime fazla. Ram tavsiyen hoşuma gitti listeme ekledim. Kasa tavsiyen içinde ben psu suz kasa arıyorum psum mevcut. Ve kasanın tasarımı hoşuma gittmedi ama ilgin için çok teşşekür ederim sağolasın.
Anakart olarak şu modelleri düşünüyorum fikrinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
![]()
MSI MAG Z390 Tomahawk Intel Z390 Soket 1151 DDR4 4400(OC)MHz ATX - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Gigabyte Z390 Gaming SLI Intel Z390 Express Soket 1151 DDR4 4266(OC)MHz ATX - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
ASUS Tuf Z390-plus Gaming Intel Z390 4666mhz Ddr4 Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Tuf Z390-plus Gaming Intel Z390 4666mhz Ddr4 Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.