RTX 2060 ve i7-4790 darboğaz yapar mı?

Tüh ya AMD fanboyu olduk şimdi üstelik o kadar AMD'yi gömdüğüm makale ve mesaj varken. Ayrıca render yapacağını söyledikten sonra RTX 4060 önerdim fark ettiysen.
Kim anlıyor oradaki ayarlardan? Söylesene. Sen anlıyor musun? Sen anlasan bile çoğunluğun anlamadığı gerçeğini değiştirmez. Ayrıca millet AMD denetim masası için konu mu açıyor nasıl falan diye? Ayrıca açması da gayet normal. Nasıl yapıldığını öğrenmek ister, ihtiyacı olur. Bilmek zorunda değil ve bilmiyor zaten çoğunluk. Detayı da gayet var, ayarlayabiliyorsun ama çoğunluğun buna ihtiyacı yok ve anlamıyor.
hayır detaylı derken işlevi anlamında amd de boost açıyorsun birşey olmuyor sadece basit bir ekranı var işlevi yok sen argüman bulamayınca bunu diyorlar diyorsun

hayır detaylı derken işlevi anlamında amd de boost açıyorsun birşey olmuyor sadece basit bir ekranı var işlevi yok sen argüman bulamayınca bunu diyorlar diyorsun
"Boost" ne? Dalga mı geçiyorsun? GPU'nun voltajını, frekansını ayarlayabiliyorsun. Detay budur. Sürücünün kalitesini "Boost" ile ölçeni ilk defa gördüm. Emin değilsen araştırıp yorum yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı