Swordsman.
Decapat
Bence gayet güzel bir sistem önerebileceğim msi anakart ile msi rtx 2060 gaming z alnınabilirdi.onun dışında gayet iyi bir sistem kendim toplasaydım ancak bu kadar olurdu.
Bi fark olur mu ki bende cok düşündüm acaba asus yerine msi 'in ekran kartini mi alsam diye cok düşündüm uyum açısındanBence gayet güzel bir sistem önerebileceğim msi anakart ile msi rtx 2060 gaming z alnınabilirdi.onun dışında gayet iyi bir sistem kendim toplasaydım ancak bu kadar olurdu.
Anakart modelini ve islemciyide yazarımızıniz.Bende Asus Rog Strix 2060 OC var, yük altında bile çok serin çalışıyor. Hiç düşünmeden alabilirsiniz.
Bahsettiğiniz corsair ssd modeli 510 satin aldim suanki mevcut bilgisayarım icin uyumlumudurAmacınız sadece oyun oynamaksa Ryzen 5 2600 işlemci ve orta-üst düzey B450 model bir anakart alabilirdiniz. Aldığınız işlemci gayet yüksek oyun sistemi için.
Anakart için ayırdığınız bütçe ile X470 giriş seviyesi anakart almaktansa orta-üst düzey B450 model bir anakart tercih ederdim ben.
Gigabyte B450 AORUS PRO ... 791 TL
MSI B450 Tomahawk ... 757 TL
İşlemci 2600 almanız durumunda arta kalan para ile aldığınız SSD yerine M.2 NVMe model bir SSD alırdım.
Corsair MP510 480GB M.2 NVMe ... 623 TL
Elimde de yaklaşık 800-900 TL para artmış olarak kalacaktır.
Bahsettiğiniz corsair ssd modeli 510 satin aldim suanki mevcut bilgisayarım icin uyumlumudurAmacınız sadece oyun oynamaksa Ryzen 5 2600 işlemci ve orta-üst düzey B450 model bir anakart alabilirdiniz. Aldığınız işlemci gayet yüksek oyun sistemi için.
Anakart için ayırdığınız bütçe ile X470 giriş seviyesi anakart almaktansa orta-üst düzey B450 model bir anakart tercih ederdim ben.
İşlemci 2600 almanız durumunda arta kalan para ile aldığınız SSD yerine M.2 NVMe model bir SSD alırdım.
X470 Gaming Pro Carbon ve 2700x.Anakart modelini ve islemciyide yazarımızıniz.
Sizin onerdiginiz ssd az kalsin satin aliyordum firma uyumsuz olduğunu ve siparişi iptalini gerçekleştirdi bi diğer konu bahsetmis oldugunuz anakart ile almis olduğum anakart arasinda 130₺ bir fark vardi siz yine b450 mi alirdinizAmacınız sadece oyun oynamaksa Ryzen 5 2600 işlemci ve orta-üst düzey B450 model bir anakart alabilirdiniz. Aldığınız işlemci gayet yüksek oyun sistemi için.
Sizdeki X470 model anakarta mı uyumsuz benim önerdiğim SSD?Sizin onerdiginiz ssd az kalsin satin aliyordum firma uyumsuz olduğunu ve siparişi iptalini gerçekleştirdi bi diğer konu bahsetmis oldugunuz anakart ile almis olduğum anakart arasinda 130₺ bir fark vardi siz yine b450 mi alirdiniz
Evet msi x470 gaming plus anakart ile uyumsuz olduğunu söylediSizdeki X470 model anakarta mı uyumsuz benim önerdiğim SSD?
Evet Msi x470 gaming plus ile uyumsuz
Evet msi x470 gaming plus anakart ile uyumsuz olduğunu söyledi
Girişler de sıkıntı yok ancak msi anakart uyumluluk sayfasin da mp510 yok ancak benim aldığım ramler de uyumluluk listesinde yok dun akşam pc topladım sorunsuz çalıştı acaba satıcı risk almak mi istemedi ?Eki Görüntüle 406899
12 numaraya bakarsanız 2 adet M.2 NVMe SSD desteklediğini görebilirsiniz. Konuştuğunuz kişi neye dayanarak böyle bir şey demiş bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.