RTX 2060 vs 3050

Bütçe
6000 TL
AMD ekran kartı almak zorunda değilsiniz. Sizin yerinizde olsam 2. el RTX 3060 Ti veya RTX 3070 kovalardım o fiyat aralığında.

Şahsen bazılarının yorumlarına baktığımda %90'ı Wattman sorunu ile karşılaşıyormuş.

Kardeşim Wattman dediğin sorun ekran kartı kaynaklı değil ki sadece. Adam gelip RAM'in frekansıyla oynuyor, sistem kendini yeniden başlatıyor açıldığında ise Wattman yazısını görüyorlar ve "eğran gardı sorunlu almayın gardaşım" diyorlar anlamayan kesim. Sen her yazılanı okuyup ders çıkaracaksan teknik destek konularına bak bakalım NVIDIA kartlarıyla ilgili sorun yok mu. Açılan konuları okursan NVIDIA da almazsın intelin kartını beklersin almak için.

Kardeşim WattMan dediğin sorun ekran kartı kaynaklı değil ki sadece. Adam gelip RAM'in frekansıyla oynuyor, sistem kendini yeniden başlatıyor açıldığında ise WattMan yazısını görüyorlar ve "eğran gardı sorunlu almayın gardaşım" diyorlar anlamayan kesim. Sen her yazılanı okuyup ders çıkaracaksan teknik destek konularına bak bakalım NVIDIA kartlarıyla ilgili sorun yok mu? Açılan konuları okursan NVIDIA da almazsın Intel'in kartını beklersin almak için.

Dürüst olayım ben kendim kullandım WattMan yiyip duruyordum arkadaşımda RX 5500 XT var haftada 1,2 kere WattMan yemezse olmaz RX 470 kullanan bir arkadaşım var adam günlük WattMan yiyordu neredeyse yani bunlar tesadüf olamaz, RX 6600'un yorumlarındada WattMan yazan bazı şahısları gördüğüm için şüpheliyim.

Dürüst olayım ben kendim kullandım WattMan yiyip duruyordum arkadaşımda RX 5500 XT var haftada 1,2 kere WattMan yemezse olmaz RX 470 kullanan bir arkadaşım var adam günlük WattMan yiyordu neredeyse yani bunlar tesadüf olamaz, RX 6600'un yorumlarındada WattMan yazan bazı şahısları gördüğüm için şüpheliyim.

Kardeşim söylediğin kartlar zaten 5000 ve 400, 500 serileri. 6000 serisinde yok denecek kadar az. Olanlar da Pulse modelinde oluyor. Ben zaten 6000 serisi bir kart için konuşuyorum zaten dediğin gibi özellikle 5000 serisinde çok yaşanıyordu. Araştır bence direkt yargıya varma.

Şans işi o biraz ben RX6600 Pulse modelini alalı 2 ay oldu tık yok. Taş gibi.
Bilmiyorum, dediğim gibi. Arkadaşın dediğini düşündüm 2.el rtx serisi kart almakta mantıklı fakat buralarda kart yok.

Kardeşim söylediğin kartlar zaten 5000 ve 400, 500 serileri. 6000 serisinde yok denecek kadar az. Olanlar da Pulse modelinde oluyor. Ben zaten 6000 serisi bir kart için konuşuyorum zaten dediğin gibi özellikle 5000 serisinde çok yaşanıyordu. Araştır bence direkt yargıya varma.
6500 kullanmıştım ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wattman 7000 serisinde bile devam ediyor. Bu AMD yazılımıyla ilgili bir şey. Ekran kartının serisi, modeliyle ilgisi yok. Sorunun cevabına RTX 3050 derim. Yeni nesil, yeni teknoloji ve özellikle 8 GB belleği olduğu için tavsiye ederim. RTX 2060 için 6 GB yetersiz kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı